Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023

Iets meer dan een week na de lancering van het Sparta Rotterdam thuisshirt 2022-2023 hebben de Rotterdammers en kledingsponsor Robey Sportswear nu ook het Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Maurice Steijn de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. In de tweede seizoenshelft speelt Sparta ook een aantal uitwedstrijden in een zwart voetbalshirt, welke een ode is aan Jules Deelder. Waar het thuisshirt vooral een retro look heeft, heeft het uitshirt een moderner design! Overigens zonder de roots van de club uit het oog te verliezen.

Sparta Rotterdam uit shirt en tenue 2022-2023

Het Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de zes letters die in de iedere Spartaanse ziel verweven zijn en tijdens iedere wedstrijd van de Rotterdammers met hart en ziel gezongen wordt: SP-AR-TA! Iedere fan en clublegende kent het! Van Bok tot Deelder. Van Sandel, Van der Laan en Van den Berg tot Eerdhuijzen, Brym en Mijnans. De iconische kreet stuwt de spelers en fans al sinds de oprichting in 1888 naar ongekende hoogtes. Sparta bestaat dit seizoen 135 jaar en in het jubileumjaar staat het nieuwe uitshirt in het teken van het motto van de club. Het Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023 heeft een modieuze kleur, namelijk blauw/grijs en het tenue bevat op verschillende plekken een print van de naam van de club. Ook de clubkleuren van Sparta zijn in het tenue verwerkt. Het voetbalshirt bevat namelijk een ronde witte hals met subtiele rode lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de branding van Robey op het voetbalshirt is rood. De rechterborst bevat het logo van het Rotterdamse sportmerk en ook de mouwen bevatten de iconische R. Ter hoogte van de linker schouder bevindt zich een goud klavertje vier, voor extra geluk. Dit is niet het enige detail van het Sparta uitshirt. In de nek bevindt zich een verwijzing naar het jubileum. Hier is het cijfer 135 geborduurd. Het jaartal is bovendien boven het Sparta logo op de rechterborst geborduurd. Het Sparta logo bevat ook een gouden omranding. Hoofdsponsor de Goudse Verzekeringen prijkt in het wit op het tenue. Het uittenue is ook uitgerust met de logo's van D&S Groep en Nicoverken. Het Sparta Rotterdam uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een grijs/blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode band. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Robey, alsook het logo van Blue10 en Trofipack. De kousen hebben dezelfde kleur en bevatten aan de onderkant een rood klavertje vier. Bovendien bevatten de kousen de tekst SPARTA 1888.

Zoals alle Robey tenues zijn de Sparta Rotterdam voetbalshirts ook dit jaar weer uitgerust met de BeyDry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vriends, van Crooij, Mijnans, Auassar, Engels, Namli, Meijers, Tahiri en nog meer spelers.

Sparta Rotterdam thuisshirt bestellen

Het Robey Sportswear Sparta uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisionist. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 49,95. In de fanshop van de Rotterdammers kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Sparta voetbalshirt direct in de officiële fanshop! 

Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023

Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023

Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023

Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023