Sparta Rotterdam thuisshirt 2022-2023

Sparta Rotterdam en kledingsponsor Robey Sportswear hebben zojuist het nieuwe Sparta Rotterdam thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Maurice Steijn de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in Het Kasteel gedurende het seizoen 2022-2023. Sparta eindigde vorig seizoen op de veertiende plek in de Eredivisie. Ook dit seizoen is Robey Sportswear weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Sparta Rotterdam voetbalshirts. Het Rotterdamse sportmerk is sinds medio 2013 de kledingsponsor van de ''Kasteelheren.''

Sparta Rotterdam thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Sparta Rotterdam thuisshirt 2022-2023 heeft een hoog retro gehalte! Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen en bevat bovendien een witte V-hals. Vanaf dit seizoen is De Goudse Verzekeringen de hoofdsponsor van Sparta. Eerder was het verzekeringsbedrijf al de hoofdsponsor van Sparta in de periode 1996-2002. De iconische ''inktlvlek'' van De Gouds Verzekeringen staat met een witte outline op het Sparta tenue. Robey Sportswear was in de jaren '80 ook al de kledingsponsor van Sparta en het logo van het merk dat ook in Rotterdam is gevestigd prijkt op de rechterborst en de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een rode band met subtiele witte lijnen. De linkerborst is uitgerust met het logo van Sparta. Dit betreft een speciaal logo ter ere van het 135 jarig bestaan van de club. Boven het logo staan de jaartallen 1888-20023 in het goud. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het getal 135. De binnenkant van de hals bevat ook een tekst: ''Rood-wit gaat nooit verloren.'' Ter hoogte van de rechterschouder prijkt een goud klavertje vier. Dit klavertje vier mag inmiddels wel het trademark teken van Robey genoemd worden. Dit trademark voegt Robey aan elk voetbalshirt toe om de spelers wat extra geluk toe te wensen. Op het Sparta tenue staan nog meer sponsors. De linkermouw bevat het logo van Toto, de rechterborst het logo van D&S Groep en de achterzijde van het tenue is uitgerust met het logo van VNOM. Het Sparta Rotterdam thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Robey Sportswear bevat. De broekjes zijn ook uitgerust met de logo's van Blue10 en Trofipack. De kousen van het Sparta thuistenue hebben een design van rode en witte ringen.

Zoals alle tenues van Robey Sportswear zijn de Sparta Rotterdam voetbalshirts dit jaar ook weer uitgerust met de BeyDry technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sparta Rotterdam voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vriends, Mijans, Thy, Auassar, van Crooij, Durmisi, Dalmau en nog meer spelers of check het Sparta Rotterdam uitshirt 2022-2023.

Sparta Rotterdam thuisshirt bestellen

Het Robey Sportswear Sparta thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisionist. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 49,95. In de fanshop van de Rotterdammers kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Sparta voetbalshirt direct in de officiële fanshop! 

 

Sparta Rotterdam thuisshirt 2022-2023

Sparta Rotterdam thuisshirt 2022-2023

Sparta voetbalshirts 2022-2023