Sparta Rotterdam voetbalshirts 2019-2020

Sparta en kledingsponsor Robey Sportswear hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 vandaag officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Rotterdam de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden dit seizoen. De Kasteelclub eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Keuken Kampioen Divisie en promoveerde via de nacompetitie naar de Eredivisie door in de finale over twee wedstrijden te winnen van De Graafschap. Ook dit seizoen is het Rotterdamse voetbalmerk Robey weer kledingsponsor van Sparta. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2012 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2020. Check alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Sparta thuisshirt 2019-20

Het nieuwe Sparta thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. Deze kleuren komen ook weer terug in de toelopende hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Beiden zijn uitgerust met een design van dunne, rode en witte strepen. Het logo van Robey staat heel subtiel op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club en subsponsor ESET. Het Robey Sportswear logo staat ook op beide mouwen. Op het midden van het tenue van de Rotterdammers prijkt het logo van sponsor D&S Groep. Het voetbalshirt van Sparta bevat ook nog enkele details. De onderkant van het shirt is uitgerust met een silhouet van het stadion van de club en in de kraag staat de tekst: ''Bij Rood-wit zijn wij veilig.'' Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode band. De kousen van het thuistenue zijn rood/wit gestreept.

Sparta uitshirt 2019-20

Het nieuwe Sparta uitshirt is een combinatie van navy blauw en zwart. Beide kleuren lopen heel geleidelijk in elkaar over en dit geeft het voetbalshirt het opvallende effect. Dit wordt nog eens versterkt door de kleur van de logo’s op het uittenue. De logo’s van Robey, de club en D&S Groep zijn namelijk infrarood. Het uitshirt is ook weer uitgerust met een toelopende hals in het blauw/zwart. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De linkerschouder bevat heel subtiel het klavertje vier, dat gezien kan worden als trademark teken van Robey. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''Zijn wij voor niemand bang.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een donkerblauwe band en de kousen zijn navy blauw met een zwarte band aan de bovenkant. Op de kousen staat in het rood ook het klavertje vier.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sparta Rotterdam voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vriends, Laros, Veldwijk, Duarte, Harraoui, Auassar en andere sterspelers.

Sparta voetbalshirt bestellen

Het is vooralsnog alleen mogelijk de nieuwe Sparta voetbalshirts voor 2019-2020 te bestellen in de officiële fanshop van de Rotterdammers. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 49,95. Check daar ook de broekjes en kousen. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 21,95 en de kousen vanaf € 12,95. Directe levering!

Bestel het nieuwste Sparta voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Sparta voetbalshirts 2019-2020

Sparta uitshirt 2019-20

Sparta tenue 2019-2020