7 juni 2017

Sparta Rotterdam voetbalshirts 2017-2018

Sparta Rotterdam en kledingsponsor Robey hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt de club uit Rotterdam de Eredivisie en KNVB beker wedstrijden gedurende dit seizoen. Door een vijftiende plaats in het seizoen 2016-2017 speelt Sparta ook komend seizoen in de Eredivisie. De club welke opgericht is in 1888 heeft als onderkomen het Het Kasteel, welke werd geopend in 1916 en dit was het eerste voetbalstadion van Nederland. Beide voetbalshirts van Sparta zijn voorzien van mooie details en bevatten de naam van de nieuwe hoofdsponsor Centric. Check hieronder meer informatie over de nieuwe Sparta voetbalshirts 2017-2018.

Sparta Rotterdam thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Sparta thuisshirt is traditioneel rood en wit verticaal gestreept. De kraag is vervangen door een subtiele 'gentlemen' kraag met rib in de clubkleuren. Daarnaast bevat de hals sportieve drukknopen. Midden op de borst is een wit vlak aangebracht met daarop de naam van de nieuwe hoofdsponsor Centric. Centric neemt het stokje over van Axxidus. Centric is een internationale IT-dienstverlener en was al aan Sparta verbonden als hoofdsponsor van de jeugdopleding en co-sponsor van het eerste elftal. Vanaf volgend seizoen zal de naam Centric op alle Sparta-teams te zien zijn. Op de linkerborst mag het logo van Sparta niet ontbreken. De rechterborst bevat de naam Robey en het logo van de kledingsponsor uit Rotterdam is op de mouw aangebracht. Op de linkerschouder is een klavertje vier te zien welke op alle kleding en schoenen van Robey is te zien. Dit klavertje staat voor het beetje geluk welke elke sporter goed kan gebruiken. Als ode aan het 130 jarig bestaan van Sparta Rotterdam zit er een embleem in de nek in Rotterdamse kleuren. Het Sparta tenue voor 2017-2018 zal compleet worden gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode met witte kousen.

Sparta Rotterdam uitshirt 2017-2018

Het Sparta Rotterdam uitshirt voor het seizoen 2017-2018 is overwegend navy blauw met rode en witte details. De kleur navy is mooi in combinatie met de rode en witte kleuren maar ook geïnspireerd op het water van de havens van Rotterdam. Het Sparta uitshirt bevat een witte gentlemen kraag in de clubkleuren van Sparta. Ook de biesjes zijn in het wit. De nieuwe hoofdsponsor van het eerste elftal van Sparta versiert het midden van het shirt. Centric zal in ieder geval de komende twee jaar als hoofdsponsor van Sparta fungeren. Het logo van Sparta is aangebracht op de linkerborst en op de rechter staat de naam Robey. Een goud klavertje vier (voor een beetje geluk) is op de linkerschouder aangebracht. Als ode aan het 130 jarig bestaan van de club is er ook op het uitshirt een embleem in de nek te zien in de kleuren van Rotterdam. Het Sparta uittenue voor 2017-2018 bevat een navy blauwe voetbalbroekje en navy blauwe kousen.

Sparta Rotterdam voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Sparta Rotterdam kan je vanaf begin juli kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 59,95 en voor kinderen € 44,95. Directe levering!

Koop de nieuwe shirts van Sparta Rotterdam in deze online STORE!