SPAL voetbalshirts 2022-2023

De Italiaanse voetbalclub SPAL en kledingsponsor Macron Sportswear hebben vandaag de nieuwe S.P.A.L. (Società Polisportiva Ars et Labor) voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Italiaanse club de Serie B en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. SPAL eindigde vorig seizoen op de vijftiende plaats in de Serie B. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de SPAL voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk uit Bologna is sinds medio 2017 de kledingsponsor van ''Gli Spallini.''

SPAL thuisshirt 2022-2023

Het SPAL thuisshirt 2022-2023 heeft het traditionele design van lichtblauwe en witte banen. De middelste drie banen zijn wat breder en bevatten een all-over print van de naam van de Italiaanse voetbalclub: Società Polisportiva Ars et Labor. Verder bevat het thuistenue een polokraag. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren van SPAL. In dit label staat de tekst: ''NON CAMMINERAI MAI SOLA” (Je zult nooit alleen lopen). De kraag bevat bovendien een label in de kleuren van de Italiaanse vlag. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de Italiaanse Serie B club. In de nek op de achterzijde staat de naam van de club. De achterkant heeft een ander design dan de voorkant van het voetbalshirt. De lichtblauwe en witte banen vervagen namelijk naar de bovenkant van het tenue. Het SPAL thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met een lichtblauwe band aan de bovenkant. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen van het tenue zijn tenue zijn wit met dunne horizontale blauwe lijnen.

Zoals alle tenues van Macron Sportswear zijn de SPAL voetbalshirts gemaakt van een zacht Eco Softlock polyester, welke het tenue een retro look geven. Bovendien zijn de voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de SPAL voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rossi, Esposito, Di Franceso, Mora, Dickman, Rauti en nog meer spelers. De nieuwe SPAL voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de officiële MACRON SHOP! 

SPAL thuisshirt 2022-2023

SPAL thuisshirt 2022-2023

SPAL thuisshirt 2022-2023