SPAL 3e voetbalshirt 2019-2020

De Italiaanse Serie A club SPAL (Società Polisportiva Ars et Labor) heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron een nieuw 3e voetbalshirt voor 2019-2020 gelanceerd. Dit tenue wordt door de club gedragen in een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia dit seizoen. Het Italiaanse sportmerk is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor voor de club die sinds datzelfde seizoen op het hoogste niveau van Italië speelt na een afwezigheid van maar liefst 40 jaar.

Het grijze SPAL voetbalshirt: een ode aan Ferrara

Het nieuwe derde tenue van SPAL is dit jaar een ode aan de provincie waarin de club gelegen is: Ferrara. Het nieuwe SPAL 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is antraciet grijs en bevat een Koreaanse kraag in het wit/lichtblauw. De opening van de hals is wit en de kleine, opstaande kraag van het tenue is lichtblauw. De clubkleuren van S.P.A.L. Komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Een ander detail van het tenue is het watermerk aan de onderkant van het tenue. Dit watermerk betreft een print van de provincie Ferrara. De achterkant van het tenue bevat in de nek ook een verwijzing naar de provincie. Hier prijkt namelijk in het goud het wapen van de Italiaanse provincie. De onderkant van de achterkant van het tenue bevat de namen van de 21 gemeenten die deel uitmaken van de Italiaanse provincie. De rechterborst van het voetbalshirt bevat het Macron Hero logo in het goud en dit logo staat ook weer op beide mouwen. De linkerborst is uitgerust met het embleem van de club uit Noord Italie en het tenue bevat bovendien de logo's van sponsoren OMEGA en ERREBI. Het nieuwe derde tenue van SPAL wordt compleet gemaakt door een antraciet broekje met lichtblauwe en witte details. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen van het nieuwe tenue. Zoals alle performance kleding van Macron zijn de nieuwe tenues van SPAL ook weer uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe SPAL tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Di Francesco, dos Santos, Petagna, Reca, Strefezza, D'Alessandro en nog meer spelers. Check ook de andere SPAL voetbalshirts voor 2019-2020.

SPAL 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe 3e shirt van S.P.A.L. kun je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de Italiaanse club. Wil je andere tenues van SPAL kopen? Check het dan in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 75,- en dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd

Scoor je SPAL voetbalshirt in deze winkel! 

of andere Serie A tenues in DEZE SHOP!