12 augustus 2017

SPAL voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club S.P.A.L zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Macron en de Italiaanse promovendus. In mei maakten beide partijen bekend dat Macron vanaf dit seizoen de kleding van de club gaat verzorgen. In deze nieuwe shirts speelt Società Polisportiva Ars et Labor de Serie A en Coppa Italia wedstrijden. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club.

SPAL thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe SPAL thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de dunne witte en blauwe verticale banen over het shirt en bevat dit seizoen bovendien een klassieke polo kraag, waardoor het shirt een retro design heeft. De onderkant van de mouwen bevat een witte bies en op de rechter borst prijkt het logo van Macron. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Stadio Paolo Mazza. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

SPAL uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uittenue van SPAL is dit seizoen overwegend rood en wordt gekenmerkt door de blauwe en witte accenten uit de clubkleuren van de Italiaanse club. Deze accenten komen terug in de polo kraag en in twee banen over de linkerkant van het shirt. De logo's van Macron en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen, welke ook weer blauwe en witte details bevatten.

SPAL 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van SPAL is een ode aan de stad Ferrara, waarin de club haar thuiswedstrijden speelt. Dit shirt heeft een andere template. Dit shirt is zwart en bevat een all-over print van de historische binnenstad van de Italiaanse plaats. Ook dit shirt is weer uitgerust met blauwe en witte accenten. Deze accenten komen terug in de ronde hals, welke voor de helft blauw en voor de helft wit is. Dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen en in een strip langs de zijkanten van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met blauwe en witte accenten.

De nieuwe S.P.A.L. voetbalshirts kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Italiaanse club. Andere shirts van Italiaanse clubs scoor je exclusief in deze WINKEL!