25 juli 2018

SPAL voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe tenues van de Italiaanse club SPAL (Società Polisportiva Ars et Labor) zijn deze week gepresenteerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Macron. In deze voetbalshirt speelt SPAL de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2018-2019. De equipe van trainer Notaristefano eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plaats in de Italiaanse competitie. Hierdoor wist het zich nog maar net te handhaven op het hoogste niveau van Italië. Macron is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de Italiaanse club. Beide partijen hebben sinds vorig seizoen een samenwerkingsverband. Check hieronder zowel het design van het nieuwe thuisshirt als uitshirt van SPAL!

SPAL thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe SPAL thuisshirt voor 2018-2019 bevat dit jaar dunne, verticale baluwe en witte banen. Deze banen bevinden zich zowel op de body van het shirt als op de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een blauw/witte bies. Deze kleuren komen ook weer terug in de v-hals en kraag van het shirt. Op de rechter borst staat het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk versieren de mouwen. De andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1907 opgerichte club en sponsor TASSIGROUP staat op het midden van het shirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauw/witte kousen.

SPAL uitshirt 2018-2019

Het SPAL uitshirt voor 2018-2019 heeft dezelfde kleurencombinatie als vorig seizoen. Dit shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de diagonale witte en blauwe baan van de linker bovenkant van het shirt naar de rechter onderkant. De ronde hals van het tenue is ook blauw/wit en de blauwe, rode en witte tinten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt aan de onderkant een watermerk van het clublogo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Paolo Mazza. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met blauwe en witte accenten. Op alle items staan de logo's van de club en de Italiaanse kledingsponsor.

Alle Macron tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer foto's van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Djourou, Lazzari, Antenucci, Petagna, Cionek, Vicari en andere sterspelers.

SPAL voetbalshirt bestellen

Het nieuwe shirt van S.P.A.L. kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het tenue is € 75,- en dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd

Bestel je SPAL shirt in deze online winkel! 

of deze SHOP!