SPAL voetbalshirts 2019-2020

Vlak voor de start van de Serie A zijn  dan toch de voetbalshirts van SPAL (Societá Polisportiva Ars et Labor) eindelijk gelanceerd. In deze nieuwe uit- en thuisshirts speelt SPAL aankomend seizoen haar wedstrijden in de Serie A en de Copa Italia. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron de trotste kledingsponsore van de Italiaanse club. Aankomend seizoen wordt het derde jaar dat het logo van Macron te zien is op het shirt. Check hieronder de details van de nieuwe wedstrijdshirts van de Italianen.

SPAL thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van SPAL wordt gekenmerkt door de bekende witte en blauwe strepen die in verticale lijn over het shirt lopen. Deze strepen bevinden zich zowel op de mouwen als op de body van het shirt. De kleurencombinatie blauw en wit komt ook terug in het logo op de linkerkant van de borst van het shirt. Op de rechterkant van de borst prijkt het juichende mannetje, oftewel het logo van sponsor Macron. Onder het logo van het Italiaanse sportmerk valt de naam OMEGA te lezen. Dit is shirtsponsor van de club. De kraag van het nieuwe thuistenue is wit en ziet er erg stijlvol uit. Gouden en zwarte details maken het thuisshirt af. Deze zijn terug te vinden in het Macron logo en aan de onderkant van de mouwen, de biesjes. Het nieuwe thuistenue van SPAL wordt gecompleteerd door een witte broek en witte kousen. Vanaf aankomend weekend is het nieuwe thuistenue te zien in het Stadio Paolo Mazza.

SPAL uit shirt en tenue 2019-2020

Waar het uitshirt afgelopen twee jaar overwegend rood van kleur was, is dit jaar gekozen voor een opvallende kleur. Het nieuwe uitshirt van SPAL is namelijk goud van kleur. Opvallen zullen de spelers van de Italiaanse zeker in dit gouden tenue, over het shirt lopen dunne sierlijke strepen in verticale richting. Het shirt wordt stijlvol afgewerkt met blauwe en witte details. Deze komen terug rondom de ronde hals en in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. OP de rechterkant van de borst zie je, net als bij het thuisshirt, het logo van Macron met daaronder het logo van shirtsponsor OMEGA. Aan de rechterkant van de borst prijkt het clubwapen van SPAL. Op de achterkant van het shirt, in de kraag wel te verstaan. Is de S.P.A.L verwerkt. Het nieuwe uittenue van SPAL voor het seizoen 2019-2020 wordt gecompleteerd door een zwarte broek en gouden kousen.

Waar het nieuwe uittenue de rode kleur vaarwel heeft gezegd, speelt de keeper van SPAL aankomend seizoen wel in een rood tenue. Het keeperstenue is aankomend seizoen overwegend rood met blauwe details. Dit geldt ook voor de broek en kousen van het keeperstenue 2019-2020

SPAL voetbalshirts bestellen

Het nieuwe shirt van S.P.A.L. kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het tenue is € 75,- en dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd

Scoor je SPAL voetbalshirt in deze winkel! 

of andere Serie A tenues in DEZE SHOP!