18 mei 2019

Southampton voetbalshirts 2019-2020

Southampton heeft vandaag met Under Armour de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze tenue speelt Southampton de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2019-2020. De club van manager Ralph Hasenhütll eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats, waardoor The Saints ook komend seizoen verzekerd zijn van een ticket op het hoogste voetbalniveau van Engeland. Ook dit seizoen is Under Armour weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Engelse club. Deze functie vervult het merk sinds 2016 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023. Check de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Southampton thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Southampton thuisshirt voor 2019-2020 bevat dit jaar brede rode en witte verticale banen. Over het midden loopt een brede witte band, welke aan de onderkant is uitgerust met diagonale strepen. Het nieuwe Southampton thuistenue bevat bovendien zwarte accenten. Het vlak aan de bovenkant van het voetbalshirt is zwart en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart/wit. Verder is het tenue uitgerust met een henly collar in het rood/zwart. Op de borst staan de logo's van de club en Under Armour. Vanaf 2019-2020 is LD Sports hoofdsponsor van de club en het logo van het Chinese bedrijf prijkt op het midden van het tenue. Virgin Media, welke voorheen hoofdsponsor was van de Premier League club, staat nu op de linkermouw. Het thuistenue van Southampton wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een rood/witte taping. De kousen van het tenue zijn rood/wit gestreept.

Southampton uitshirt 2019-2020

Het Southampton uitshirt is dit jaar overwegend grijs met neon gele details. De bovenkant van het shirt bevat diagonale fel gele strepen en ook een band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Ook dit tenue is uitgerust met een henley collar met knoopje. De logo's van Under Armour, de club, LD Sports en Virgin Media staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een een geel broekje met aan de zijkanten zwarte zigzag strepen. De kousen van het tenue bevatten deze banen aan de bovenkant en op het midden van de sokken staat het Under Armour logo met de bijnaam van de club: SAINTS.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Southampton voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ings, Long, Yoshida, Redmond, Valery, Bertrand en nog meer spelers.

Southampton voetbalshirt kopen

De nieuwe Southampton voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. Dit kan dus voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het voetbalshirt van ''The Saints'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Southampton producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt in de Southampton SHOP

of deze winkel!