Southampton FC thuisshirt 2022-2023

Southampton en kledingsponsor Hummel hebben het nieuwe Southampton thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit tenue spelen ''the Saints'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Saint Mary's Stadium gedurende 2022-2023. Southampton eindigde vorig jaar op de vijftiende plek in de Premier League. Ook dit jaar is Hummel weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Southampton voetbalshirts. Het Deense sportmerk is sinds medio 2021 de kledingsponsor van Southampton FC en het contract tussen beide partijen loopt nog tot medio 2026.

Southampton thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Southampton FC thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de voetbalshirts van begin jaren '80, een periode waarin Southampton flamboyant en vloeiend op het veld domineerde met spelers als Kevin Keegan, Alan Ball en Charlie George. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een brede verticale rode baan over het midden van het voetbalshirt. Deze baan wordt geflankeerd door twee dunnere zwarte lijnen. De ronde hals is ook een combinatie rood en zwart en het witte gedeelte bevat een all-over print van diagonale zilveren lijnen. Deze print bevindt zich ook op de achterzijde van het voetbalshirt. Het geometrische patroon is geïnspireerd door de stalen balken van het St. Mary Stadium. Evenals in de jaren '80 staan alle logo's centraal op het voetbalshirt. Het logo van de club prijkt op het midden van de borst en daaronder staat het logo van Hummel. Hoofdsponsor Sportsbet versiert het midden van het Southampton tenue. Op de schouders bevinden zich rode chevrons. Dit zijn de trademark tekens van Hummel. De binnenkant van de hals bevat ook het logo van Hummel. Het Southampton thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode band en daaronder rode chevrons. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van Hummel en de Engelse voetbalclub. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode band en daaronder twee rode chevrons.

De nieuwe Southampton tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Eco8 technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Bovendien zijn de tenues gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. Bij de productie is er zo min mogelijk water gebruikt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Southampton FC thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ward-Prowse, Broja, Livramento, Salisu, Walcott, Armstrong, Adams en nog meer spelers of check het Southampton FC uitshirt 2022-2023

Southampton voetbalshirt kopen

De nieuwe Hummel Southampton voetbalshirts 2022-2023  kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. Ben je op zoek naar andere Southampton FC merchandising? Check het dan in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt in deze SHOP!

of deze winkel! 

Southampton thuisshirt 2022-2023

Southampton thuisshirt 2022-2023

Southampton thuisshirt 2022-2023