Southampton uitshirt 2022-2023

Een aantal dagen na de presentatie van het nieuwe Southampton FC thuisshirt 2022-2023 hebben ''The Saints'' en kledingsponsor Hummel het Southampton uitshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''BOLD IS BRRAVE''. En wat voor één! Daarover straks meer. In dit voetbalshirt speelt de club van manager Ralph Hasenhüttl de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2022-2023. Hummel is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het opvallende design van het uittenue. Het Deense sportmerk is sinds medio 2021 de kledingsponsor van de Premier League club. Sportsbet.io is ook sinds vorig seizoen de hoofdsponsor van de club.

Southampton uit shirt en tenue 2022-2023

Het Southampton uitshirt 2022-2023 heeft het brutaalste design van de club ooit! Het tenue is geïnspireerd door de haven van Southampton en de nabijheid van de club tot Solent, de zee tussen Isle of Wight en Groot Brittannië. Het voetbalshirt is een combinatie van turquoise, blauw en geel & heeft een design van golven op de body van het voetbalshirt. Deze golven worden geaccentueerd door dunnere gele lijnen. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn een combinatie van turquoise en geel. De Hummel trademark tekens staan op de mouwen en zijn geel. De rechterborst bevat het Hummel Sportswear logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de voetbalclub. Hoofdsponsor Sportsbet versiert het midden van het Southampton uitshirt. De achterzijde van het Southampton uitshirt is geheel lichtblauw. Het tenue wordt gecompleteerd door een turquoise voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Hummel staan. De chevrons van Hummel op de zijkanten van het voetbalbroekje zijn geel. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant een blauwe band met daarin twee gele lijnen. Op de kousen staan ook gele chevrons en de initialen van de club: SFC.

De nieuwe Southampton tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Eco8 technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Bovendien zijn de tenues gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. Bij de productie is er zo min mogelijk water gebruikt.

Sarah Batters, Director of Marketing & Partnerships bij Southampton, geeft nog een reactie op het design van het tenue: ''Het uitshirt van dit seizoen is ons meest gewaagde ooit en het is een trotse verwijzing naar wij wij vandaag komen. Het voetbalshirt is geïnspireerd door de Solent. Samen met Hummel hebben we de grenzen van onze creativiteit en moed verlegd. We weten dat ook dat het een gewaagde keuze is en dat de fans verdeeld kunnen zijn over hen mening van dit tenue, gezien de kleurkeuze en het opvallende patroon. We kijken er naar uit dat onze fans dit gaan dragen.'' Allan Vad Nielsen, CEO van Hummel, voegt hieraan toe: "We zijn trots op onze samenwerking met Southampton. Het uitshirt van dit seizoen heeft ons de kans gegeven om echt de grenzen te verleggen en het meest gewaagde voetbalshirt tot nu toe te creëren. Het is een gedurfde kant die we opgegaan zijn, maar we hopen dat dit heeft geresulteerd in een voetbalshirt dat gesprekken tussen fans zal aanwakkeren en hen zal inspireren om het moedig te dragen.”

Southampton voetbalshirt kopen

De nieuwe Hummel Southampton voetbalshirts 2022-2023  kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is ongeveer € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 69,95. Ben je op zoek naar andere Southampton FC merchandising? Check het dan in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt in deze SHOP!

of deze winkel! 

Southampton FC uitshirt 2022-2023

Southampton FC uitshirt 2022-2023

Southampton FC uitshirt 2022-2023