Southampton voetbalshirts 2020-2021

Southampton en Under Armour hebben vandaag de nieuwe Southampton voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt en 3e spelen ''The Saints'' de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2020-2021. Ook dit seizoen is Under Armour weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2016 de kledingsponsor van de Engelse club en beide partijen hebben een langjarige deal.

Southampton thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Southampton thuisshirt 2020-2021 is een ode aan de rijke historie van de club. Dit seizoen bestaat de club van manager Ralph Hasenhüttl 135 jaar en dus is het thuistenue geïnspireerd door het allereerste voetbalshirt van de club, het tenue van 1885. Het Southampton thuisshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend rood en wordt gekenmerkt door de diagonale, witte band van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue. Daarnaast bevat het Southampton thuisshirt zwarte details. De band aan de onderkant van de mouwen is zwart met een witte lijn en deze kleuren komen ook weer terug in de hals van het tenue. De hals betreft een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De binnenkant van de kraag bevat een afbeelding van een Southampton shawl, waarin de leus van de club verwerkt is: ''We March On.'' De rechterborst bevat het logo van de club en de andere borst is uitgerust met het clublogo van Southampton. Op het midden van het tenue prijkt psonsor LDSports en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Virgin. Een ander detail bevindt zich nog aan de onderkant van de achterkant van het tenue. Hier bevindt zich een wit label met rode sash en daarin in het goud het getal 135, verwijzend naar de verjaardag van de club. Het Southampton thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de achterkant een rood/witte band. De kousen zijn rood met op het midden een witte band.

Southampton 3e voetbalshirt 2020-2021

Het Southamtpon 3e voetbalshirt 2020-2021 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is wit met een diagonale rode band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. De band aan de onderkant van de mouwen is rood/zwart en hetzelfde geldt voor de kraag. Op het derde tenue staan de logo's van Under Armour en LDSports in het goud en verder bevat het 3e shirt dezelfde details als het thuisshirt. Het Southampton 3e shirt wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de achterkant van de pijpen een rood/zwarte band. De kousen van het derde tenue zijn wit met een rode band op het midden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Southampton tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ings, Adams, Long, Stephens, Redmond, Armstrong en andere sterspelers.

Southampton voetbalshirt kopen

De nieuwe Southampton voetbalshirts 2020-2021 kun je pas vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het voetbalshirt van ''The Saints'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt! Directe levering! 

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt in de Southampton SHOP

of deze winkel! 

Southampton thuisshirt 2020-2021

Southampton 3e shirt 2020-2021