Southampton uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Southampton FC uitshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Under Armour. Ook het uitshirt van The Saints staat geheel in het teken van het 135 jarig bestaan van de Premier League club. Daar vertellen we straks meer over. In dit nieuwe tenue speelt Southampton de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2020-2021. Under Armour is sinds 2016 kledingsponsor van Southampton en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

Southampton uit shirt en tenue 2020-2021

Southampton FC werd in 1885 opgericht als St. Mary's en bestaat in november precies 135 jaar. Het Southampton uitshirt is dit jaar geïnspireerd door één van de tenues uit de historie van de club. De donkerblauwe tint is namelijk gebaseerd op de voetbalbroekjes en kousen die de club tussen 1891 en de jaren '50 van de vorige eeuw droeg. Het uitshirt bevat verder zowel blauwe als gele details. De gele tint is een verwijzing naar de kleur van het voetbalshirt, waarin The Saints in 1976 de FA Cup wonnen. De band aan de onderkant van de mouwen is blauw en bevat een gele lijn. Dit design komt ook weer terug in de hals van het tenue. Dit betreft een combinatie van een diagonale en rechte hals. In de hals bevindt zich een print van de shawl van de supporters van de club. Deze sjaal bevat rode en witte blokken en is uitgerust met de leus van de supporters: ''We MARCH ON!.'' Aan de binnenkant van de onderkant van het tneue bevindt zich ook een label in de clubkleuren van Southampton met daarin in het goud het getal 135. De rechterborst bevat het logo van Under Armour in het geel en de andee borst bevat het clublogo. Op het midden van het uittenue prijkt sponsor LD Sports en de linkermouw is uitgerust met het logo Virgin Media. Op de andere mouw is tijdens de Premier League wedstrijden de officiële Premier League badge bevestigd. Het Southampton uittenue wordt dit jaar compleet gemakat door een blauw voetbalbroekje met aan de bovenkant van de achterzijde een donkerblauwe band en aan de achterzijde van de pijpen een navy blauw/gele band. De kousen van het Southampton uittenue zijn ook blauw met op het midden een donkerblauwe band, geflankeerd door gele lijnen en daarin het logo van UA en de bijnaam van de club: SAINTS.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Southampton FC uitshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ings, Obafemi, Adams, Long, Armstrong, Redmond, Bertrand en nog meer spelers. Check ook het Southampton thuisshirt 2020-2021.

Southampton voetbalshirt kopen

De nieuwe Southampton voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het voetbalshirt van ''The Saints'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt! Directe levering! 

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt in de Southampton SHOP

of deze winkel! 

Southampton uitshirts 2020-2021

Southampton uittenue 2020-2021