13 mei 2019

LD Sports nieuwe hoofdsponsor Southampton vanaf 2019-2020

Southampton heeft vanaf 2019-2020 een nieuwe hoofdsponsor. Vanaf komend seizoen prijkt het logo van LD Sports op het midden van de tenues van de Premier League club. Beide partijen tekenden een overeenkomst voor de duur van drie seizoenen, waardoor het logo van het Chinese bedrijf in ieder geval tot het einde van het seizoen 2021-2022 op de shirts van ''The Saints'' staat. LD Sports is een nieuw concept op het gebied van sportmarketing, content en entertainment. Deze zomer wordt het concept van LD Sports voor het eerst uitgerold in China. LD Sports volgt Virgin Media op. Het mediabedrijf was sinds 2017 hoofdsponsor van de Engelse club van manager Ralph Hasenhüttl. 

Uiteraard zijn beide partijen blij met de overeenkomst. David Thomas, commercieel directeur bij Southampton reageert: ''Wij zijn blij dat LD Sports voor een partnership met Southampton FC heeft gekozen om het bedrijf een platform te geven. Het is een mooie uitdaging en we kijken ernaar uit om met onze bekendheid in China, onze content en digitale marketingexpertise LD Sports te helpen om hun doelen de komende drie jaar te bereiken.'' Ook Justin Tan, development manager bij het merk reageert: ''We zijn blij met deze overeenkomst met Southampton. Dit heeft grote impact voor LD Sports. Komende zomer wordt LD Sports gelanceerd en met zo'n groot platform als Southampton kunnen we ook onze fanbase laten groeien. We zijn er zeker van dat dit partnership zowel voordelen oplevert voor ons als voor de club. We kunnen niet wachten tot het seizoen 2019-2020 begint.''

Het is nog even afwachten op de nieuwe voetbalshirts van Southampton. Zeker is dat Under Armour ook komend seizoen weer verantwoordelijk is voor het design en de productie van de nieuwe tenues van The Saints. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor en blijft dit in ieder geval nog tot de zomer van 2023. Zodra het tenue gelanceerd wordt, hebben we weer nieuws!

Op zoek naar een Southampton voetbalshirt? Check het in deze online winkel of in deze Southampton SHOP