19 juni 2017

Southampton uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Southampton uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Under Armour en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Southamtpon de uitwedstrijden in de Premier League en FA Cup gedurende dit seizoen. De lancering van het nieuwe uitshirt gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt. Beide shirts werden tijdens de speciale campagne: ''MADE FOR HEROES'' officieel en publique gemaakt. Check hieronder alle informatie over het nieuwe tenue van ''The Saints.''

Southampton uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Southampton uitshirt wordt gekenmerkt door de verticale groene en zwarte banen over het shirt. De mouwen van het nieuwe uittenue zijn geheel zwart en bevatten aan de onderkant een groene bies. Verder heeft het shirt hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt van de club. Dit betekent dat het nieuwe tricot een ronde hals bevat met daaronder een v-design. Op de achterkant van het nieuwe tenue is een speciaal detail verwerkt. Hier staat namelijk de leus van de supporters van de club: ''WE MARCH ON.'' De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Under Armour. Beide partijen tekenden vorig seizoen een overeenkomst tot 2023. Hoofdsponsor VIRGIN MEDIA staat dit seizoen met haar iconische logo weer op het midden van het shirt en de linker borst is uitgerust met het logo van de Engelse, die 1885 is opgericht. Het voetbalbroekje is groen en bevat aan de onderkant een zwarte band. Ook de logo's van de club en Under Armour staan weer op de broekjes. De kousen van het nieuwe uittenue hebben hetzelfde design als de voetbalshirts en worden gekenmerkt door de horizontale groene en zwarte banen. In deze nieuwe tenues schitteren vanaf nu spelers als Austin, Tadic, Boufal, Redmond, Bertrand, Soares en andere spelers van de club die afgelopen seizoen als achtste eindigde in de Premier League. Check ook het nieuwe Southampton thuisshirt voor 2017-2018.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de shirts en tenues van Southampton voorzien van de nieuwste technieken. Allereerst is het tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Southampton tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. In deze nieuwe tenues spelen vanaf nu spelers als Boufal, Austin, Tadic, Redmond, Yoshida, Soares, Bertrand, Gabbiadini en andere spelers. 

Southampton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Southampton uitshirt kan je scoren voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het voetbalshirt van ''The Saints'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Bovendien kan je de Premier League badges op de mouwen laten bedrukken. Wil je andere producten van deze club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering.

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt bij Subside SportS!

of in deze Southampton SHOP