19 juni 2017

Southampton thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Southampton voor 2017-2018 is officieel gepresenteerd door de Engelse club en kledingsponsor Under Armour. Hiervoor lanceerde de club een speciale campagne ''MADE FOR HEROES.'' In het nieuwe shirt spelen ''The Saints'' de Premier League en FA Cup thuiswedstrijden in het St. Mary Stadium gedurende dit seizoen. Southamtpon eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats in de Premier League, waardoor het net geen Europees voetbal haalde. Het nieuwe shirt van de in 1885 opgerichte club is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '80. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt.

Southampton thuis shirt en tenue 2017-2018

Het voetbalshirt van Southampton is geïnspireerd door de shirts uit de periode 1980-1985. In deze periode werden geen noemenswaardige prijzen gewonnen. Wel speelden spelers als Kevin Keegan, Alan Ball en Ted MacDougall bij de Engelse club. Het nieuwe shirt heeft een iconisch en echt retro design. Het shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de witte brede, verticale baan over het midden van het shirt. Deze band wordt geflankeerd door dunne zwart en rode strepen. Dit design komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het voetbalshirt geheel rood en is het uitgerust met een ronde hals met daaronder een rood v-design. De rechter borst bevat het logo van Under Armour. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2016-2017 verbonden aan de Engelse club. Dit geldt ook voor hoofdsponsor Virgin Media, welke op het midden van het shirt staat. De linker borst van het nieuwe tricot bevat ook een speciaal detail. Hier staat de leus van de club: ''WE MARCH ON.'' Het thuistenue van Southampton wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de onderkant van de pijpen rode en zwarte, dunne strepen. Ook op de broekjes staan de logo's van de club en UA. De kousen hebben ook weer dezelfde kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van Under Armour zijn ook de shirts en tenues van Southampton voorzien van de nieuwste technieken. Allereerst is het tenue uitgerust met de Armour HeatGear- technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, zodat de spelers droog en koel blijven en het tenue licht blijft. Bovendien zijn de Southampton tenues uitgerust met het door Under Armour ontwikkelde 4 way stretch systeem, waardoor de spelers nog dynamischer zijn en de shirts sneller drogen. In deze nieuwe tenues spelen vanaf nu spelers als Boufal, Austin, Tadic, Redmond, Yoshida, Soares, Bertrand, Gabbiadini en andere spelers. Check ook het nieuwe uitshirt van Southampton. 

Southampton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Southampton thuisshirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. Dit kan dus voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het voetbalshirt van ''The Saints'' laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen.

Koop het nieuwe Southampton voetbalshirt bij Subside SportS!

of in deze Southampton SHOP