5 juli 2017

Sevilla voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Sevilla zijn vandaag officieel gepresenteerd door New Balance en de club. In deze shirts speelt Sevilla CF de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Sevilla eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats in de Spaanse Primera Division, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste Europese podium te zien zal zijn. Het Amerikaanse sportmerk New Balance is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. De club en New Balance presenteerden tegelijkertijd het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Check hieronder de details.

Sevilla thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sevilla thuisshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is overwegend wit en bevat een rode v-hals. De rode accenten komen ook weer terug in een streep over de mouwen. Het logo van New Balance prijkt op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de Spaanse club. Een speciaal detail is nog te vinden in een strip op de achterkant van het shirt. In deze band is het getal 16 verwerkt. Dit getal verwijst naar het rugnummer van voormalig Sevilla speler Antonio Puerto. Puerto overleed in 2007 als gevolg van een hartaanval. Het nieuwe Sevilla thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de achterkant een rode band. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en New Balance. De kousen van het nieuwe tenue zijn zwart en zijn uitgerust met het New Balance logo en de initialen van de club: SFC.

 

Sevilla uitshirt 2017-2018

Het Sevilla uitshirt heeft dit jaar een retro achtig design. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de verticale rode banen over het shirt. Ook dit shirt bevat witte accenten in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien is de v-hals wit. Ook dit shirt bevat aan de achterkant een strip, waarin het getal 16 is verwerkt. Bovendien bevat de achterkant van het shirt het vintage logo van Sevilla. Deze is ook op het thuisshirt aanwezig. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen met daariop verwijzingen naar de club en het Amerikaanse sportmerk.

Sevilla 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Sevilla 3e shirt voor 2017-2018 betreft het waarin de club vooral de uitwedstrijden in de Copa del Rey en Champions League speelt. Dit shirt heeft weer een wat moderner design en wordt gekenmerkt door het design van zwarte driehoeken over het gehele shirt. Dit tenue is uitgerust met een ronde hals en bevat bovendien twee knoopjes, waardoor de kraag ook open kan. De mouwen bevatten aan de onderkant een witte bies. De logo's van de club en New Balance staan op dezelfde plek als op de andere shirts. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en witte kousen.

De nieuwe Sevilla tenues zijn zoals alle New Balance tenues uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Paulo Henrique, Jovetic, Vitolo, N Zonzi, Mariano, Correa en andere sterren.

Sevilla voetbalshirt kopen

De nieuwe Sevilla voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95. Alle nieuwe Sevilla tenues kan je per direct kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten of de trainingskleding van de Spaanse club scoren? Check onder andere het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering

Scoor de nieuwe Sevilla voetbalshirts in DEZE WINKEL

of check de nieuwe trainingskleding in deze WINKEL!