Sevilla voetbalshirts 2022-2023

Sevilla en kledingsponsor Castore Sportswear hebben afgelopen weekend de nieuwe Sevilla voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Spaanse voetbalclub de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Sevilla CF eindigde vorig seizoen op de vierde plek in de Spaanse competitie en speelt dit seizoen daarom Champions League. Vanaf dit seizoen verzorgt Castore de voetbalshirts en trainingskleding van Sevilla. Het Britse sportmerk vervangt Nike als kledingsponsor. Nike had deze functie sinds medio 2018.

Sevilla thuisshirt 2022-2023

Het Sevilla CF thuisshirt 2022-2023 heeft een opvallend design. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een all-over print van de keramieken tegels, waar de regio om bekend staat. De mouwen zijn wit met een rode golf. Op de rechterborst en de schouders prijkt het logo van Castore in het zwart. De linkermouw bevat het logo van Valvoline en de rechtermouw de officiële La Liga badge. Het tenue bevat verder een witte v-hals met een rode band aan de achterzijde. De binnenkant van de hals bevat een gouden lijn met daaronder de naam van de club en het logo van Castore in het goud. De linkerborst bevat de badge van de club en hoofdsponsor DEGIRO versiert het midden van het tenue. DEGIRO is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Sevilla CF. De online broker heeft Playtika vervangen als hoofdsponsor. Het Sevilla CF thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en zwarte sokken.

Sevilla uitshirt 2022-2023

Het Sevilla CF uitshirt 2022-2023 heeft dit seizoen verschillende tinten rood. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de rode balken, die vloeiend in elkaar overlopen middels een fading effect. Bovendien bevat het uitshirt een design van horizontale rode lijnen. Verder is het tenues uitgerust met een v-hals en alle sponsorlogo staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor het clublogo en alle details op het tenue. Het Sevilla uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen, welke ook uitingen van de club en Castore bevatten.

Sevilla Derde wedstrijdshirt 2022-2023

Castore heeft Sevilla ook voorzien van een alternatief uitshirt, of ook wel het derde wedstrijdshirt genoemd. Het nieuwe tricot is zwart van kleur en heeft roze details. Deze roze details komen terug in de V-hals van het shirt, en de brede biezen aan de onderkant van de mouwen. Een gave all-over print voor ruiten op de schouders van het shirt, zijn het opvallendste detail van het nieuwe derde wedstrijdtenue. De logo’s van Castore en Sevilla staan op dezelfde plekken als op het thuis- en uitshirt van de Spaanse club. Het logo van Sevilla, is een zogeheten monochroom logo. Dit betekent dat de kleuren van de clubbadge zijn aangepast aan het shirt. Ook de sponsoruitingen zijn hetzelfde als op de andere shirts van de Spaanse topclub. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek, deze bevat dezelfde all-over print als op de schouders van het shirt. Ook de kousen zijn zwart van kleur.

 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Castore Sevilla voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Martial, Koundé, Corona, Rakitic, Carlos, Gómez, En-Nesyri, Lamela, Montiel, Ocampos en nog meer spelers.

Sevilla voetbalshirt bestellen

De nieuwe Castore Sevilla voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse voetbalclub. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 79,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Ben je op zoek naar andere Sevilla voetbalshirts? Check het dan in deze winkel of deze webshop!

Bestel je Sevilla voetbalshirt in deze Sevilla fanshop

of deze winkel! 

W

Sevilla thuisshirt 2022-2023

Sevilla thuisshirt 2022-2023