Castore kledingsponsor van Sevilla vanaf 2022-2023

Castore Sportswear is met een opmars bezig op de Europese voetbalvelden! Vanaf het seizoen 2022-2023 is het sportmerk van de gebroeders Philip en Thomas Beahon namelijk ook de kledingsponsor van Sevilla. De Spaanse club en het Britse merk tekenden een deal voor meerdere seizoenen. Dat betekent dat Castore Sportswear het stokje overneemt van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgde sinds de zomer van 2018 de tenues van Sevilla. Inmiddels is Castore dus geen onbekend merk meer. Hoewel Sevilla de eerste Spaanse club is die het aan zich bindt, verzorgt het merk momenteel ook de tenues van Rangers FC, Wolverhampton Wanderers en Newcastle United. Komend seizoen start het merk ook als kledingsponsor van Bayer Leverkusen, Aston Villa en Charlton Athletic.

Sevilla president , José Castro, reageert verheugd op de deal met Castore: "Samenwerken met Castore is een belangrijke stap voor onze club, omdat we gaan samenwerken met een bedrijf dat onze waarden deelt. Het is een ambitieus merk dat in slechts een paar jaar tijd, helemaal opnieuw begonnen, erin is geslaagd de status-quo in de wereld van sportmerken te verbreken op dezelfde manier als wij dat doen in het Spaanse en Europese voetbal. We delen deze spirit van onbeperkte groei en we zijn ervan overtuigd dat Castore en Sevilla FC samen belangrijke doelen gaan bereiken."

Ook Castore eigenaar Tom Beahon is trots op de samenwerking met Sevilla: ''We zijn ongelooflijk trots om Castore's nieuwste samenwerking met Sevilla FC aan te kondigen en onze aanwezigheid in het Europese voetbal uit te breiden. Sevilla is een uitzonderlijk team met grote ambities en we zijn ervan overtuigd dat ze de juiste club zijn om Castore's 'Better Never Stops'-filosofie te vertegenwoordigen. Dit is een spannende stap voor Castore en we kijken ernaar uit om nauw samen te werken met Sevilla FC voor het seizoen 2022/23."

De nieuwe Sevilla voetbalshirts 2022-2023 worden begin juli gelanceerd. Op 30 juni loopt het contract met Nike namelijk pas officieel af. Wel lichtte Castore Sportswear alvast een tipje van de sluier over het design van de nieuwe tenues. Deze zijn geïnspireerd door de stad en de fans! Zodra deze voetbalshirts officieel gelanceerd worden, hebben we in ieder geval weer nieuws! Ben je op zoek naar een Sevilla voetbalshirt? Check het in deze Sevilla fanshop of deze winkel!