Sevilla 4de voetbalshirt 2019-2020

We hebben er weer één, een vierde voetbalshirt! Vandaag hebben Sevilla en Nike een vierde voetbalshirt voor de Spaanse club uitgebracht met de campagnenaam ''Get out on the street.'' Ook dit tenue heeft dus het streetwear thema. De club geeft op haar website aan dat het voetbalshirt bedoeld is om en casual en tijdens het sporten te dragen. Het is overigens niet duidelijk of Sevilla CF dit tenue ook daadwerkelijk gaat dragen. Qua template is het allemaal niet zo spannend, de kleuren zijn wel opvallend!

Zwarte Sevilla voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe Sevilla 4de voetbalshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als de andere Sevilla voetbalshirts voor 2019-2020. Dit betreft het Vapor template. Dit design komt met name terug in het design van de kraag. Dit betreft een combinatie tussen een diagonale en een rechte hals. Het tenue is verder geheel zwart en alle logo's op het tenue zijn fel rood. Op de rechterborst staat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de ''Rojiblancos.'' Hoofdsponsor MarathonBet staat op het midden van het nieuwe 4e shirt. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping, welke ook op de achterkant zichtbaar is. Een ander kenmerk van het Vapor template is dat de mouwen flitsende, zigzag strepen bevatten. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met fel rode logo's. Uiteraard zijn de tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sevilla tenues. Volgens het medium El Desmarque wordt het tenue in principe niet gedragen door de club, maar wanneer er positieve reacties ontstaan van de fans, kan dit uiteraard veranderen.

Sevilla voetbalshirt kopen

Het zwarte Sevilla voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de online shop van de Spaanse club. Hier heeft het tenue een prijs van € 59,95. Ben je op zoek naar andere Sevilla CF voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Scoor je Sevilla thuisshirt in deze webwinkel!

of bestel goedkopere t-shirts van Sevilla in DEZE WEBSHOP

Zwart Sevilla voetbalshirt 2019-2020