Sevilla uitshirt 2018-2019

Inmiddels is ook het nieuwe uitshirt van Sevilla officieel gepresenteerd door Nike en de Spaanse club. Nike is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het  Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Beide partijen tekenden een aantal weken geleden een contract voor de duur van drie seizoenen. Dit betekent dat het Amerikaanse sportmerk in ieder geval tot de zomer van 2021 verantwoordelijk is voor het design en productie van de trainingskleding en tenues van de Rojiblancos. Nike is de opvolger van New Balance, dat sinds 2015 de kledingsponsor was. In het nieuwe uitshirt speelt Sevilla de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder de details.

Sevilla uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Sevilla uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar geheel rood en heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike Vapor template. Dit betekent dat de mouwen wat donkerder zijn en zijn uitgerust met flitsende strepen. Verder is het nieuwe uittenue uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De swoosh van Nike staat op de rechter borst in het bordeaux rood en de andere borst bevat het embleem van de in 1890 opgerichte club. Hoofdsponsor PLAYTIKA versiert het midden van het tenue. Het social gaming bedrijf is sinds vorig seizoen de hoofdsponsor van de club en is nu weer met een seizoen verlengd. Een speciaal detail bevindt zich aan de achterkant van het tenue. Hier bevindt zich net onder de nek de vlag van Sevilla met de tekst; ''NUNCA NOS RENDIMOS.'' Het nieuwe Sevilla uittenue wordt compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje en rode kousen. Op beide items staan uitingen van kledingsponsor Nike en de club.

Zoals alle Nike tenues zijn de tenues van Sevilla CF ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog een afbeelding van het shirt van het keurkorps van trainer Pablo Machin. In dit tenue spelen vanaf nu sterren als Lenglet, Correa, Banega, Mercado, Muriel, Kjaer en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt van Sevilla.

Sevilla voetbalshirt bestellen

Het Sevilla voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). In de onderstaande webshops kan je het shirt van Sevilla laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook de producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor je Sevilla thuisshirt in deze webwinkel!

of bestel goedkopere t-shirts van Sevilla in DEZE WEBSHOP