Sevilla thuisshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van het Spaanse Sevilla officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Nike. Het swoosh teken van de Amerikaanse keten vervangt New Balance als de kledingsponsor van de 5-voudig Europa League winnaar. Het nieuwe thuisshirt wordt gedragen in de wedstrijden die gespeeld worden in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. In dit stadion van Sevilla passen 45.000 toeschouwers. Deze supporters gaan er weer alles aan doen om de ‘’Rojiblancos’’ naar de overwinning te schreeuwen in de Primera División, Copa Del Rey en hopelijk ook tijdens de Europa League. Want door de 7e plaats in La Liga heeft Sevilla zich geplaatst voor de voorronde van dit Europese toernooi. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van de ploeg van trainer Pablo Machín? Check de details hieronder!

Sevilla thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe shirt van Sevilla is Nike. Het Amerikaanse sportmerk heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van hetzelfde template als gebruikt werd voor de landenshirts van EURO 2016 en de voetbalshirts van het seizoen 2016-2017. Toch ziet het nieuwe thuisshirt van Sevilla er erg modern uit. Dit komt door de frisse witte kleur die is gebruikt voor dit shirt. Het nieuwe thuisshirt van Sevilla is verder uitgerust met rode accenten. Deze kleuren worden natuurlijk al vele jaren gebruikt bij het thuisshirt van de Spaanse club. De kraag van het nieuwe shirt is een moderne V hals. Om de kraag heen is aan beide kanten een subtiele rode lijn te zien. Op de achterkant van de kraag staat de vlag van Sevilla. Deze vlag heeft natuurlijk de kleuren wit en rood, net als de kleuren van het shirt van de plaatselijke voetbalclub. Naast deze vlag staat de tekst ‘NUNCA NOS RENDIMOS.’ Deze tekst betekent: ''Wij geven nooit op.'' Aan de zijkanten van het nieuwe thuisshirt zit een rode strip. Deze strip loopt door tot aan de onderkant van de mouw van het shirt. Op de rechtermouw is de badge van La Liga te zien. Aankomend seizoen hoopt Sevilla weer in de top vier te eindigen in de competitie, zodat Sevilla weer speelt waar ze thuis horen, in de Champions League. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te zien. De bekende swoosh is rood van kleur. Nike is de nieuwe kledingsponsor van de Spaanse club en de swoosh van het Amerikaanse merk staat zeker tot en met 2021 op het shirt van Sevilla. Op de linkerkant van de borst staat clubwapen van Sevilla. Ook in dit wapen komen de kleuren rood en wit terug. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van shirtsponsor Playtika te zien. Deze naam staat in het zwart op het shirt, maar de punt boven de i is rood.

Het nieuwe thuistenue van Sevilla wordt gecompleteerd door een witte broek en zwarte voetbalkousen. Op deze broek en sokken zijn natuurlijk ook de uitingen van Nike en Sevilla te vinden. Nike maakt bij al haar tenues gebruik van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat spelers als Banega, Nzonzi, Muriel, Ben Yedder, Jesús Navas en Gameiro optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Primera división. Check ook het nieuwe uitshirt! 

Sevilla voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Sevilla is vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95. Het shirt is te bestellen in de maten S, M, L, XL, XXL. Ook heeft u de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballer van Sevilla. Wil je andere producten of trainingskleding van de Spaanse club bestellen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Sevilla thuisshirt in deze webwinkel!

of bestel goedkopere t-shirts van Sevilla in DEZE WEBSHOP