Schalke 04 3e shirt 2018-2019

LIGHT IT UP! We kennen inmiddels de leus, waarmee Schalke 04 en Umbro de nieuwe tenues voor 2018-2019 presenteren. Vandaag hebben Umbro en de Duitse club uit Gelsenkirchen een nieuw 3e shirt aan de collectie voor 2018-2019 toegevoegd. In dit shirt speelt de club van trainer Tedesco vooral de uitwedstrijden in de Champions League en DFB Pokal. Daarnaast speelt Schalke in dit shirt tijdens een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga. Dit is vooral het geval wanneer het witte uitshirt teveel overeenkomsten heeft met thuisshirt van het thuisspelende elftal. Schalke 04 eindigde afgelopen seizoen op een knappe tweede plaats, waardoor het na vijf seizoenen afwezigheid weer in de Champions League speelt. Check hieronder alle details van het nieuwe 3e shirt!

Fel geel 3e shirt Schalke 04 2018-2019

Het nieuwe 3e shirt van Schalke 04 is geïnspireerd door het bekende template van Umbro. Het shirt bevat namelijk een horizontale band aan de onderkant van de mouwen. Hierin is het logo van de nieuwe kledingsponsor verwerkt. Vanaf dit seizoen heeft het Engelse sportmerk namelijk adidas vervangen als kledingsponsor. Beide partijen tekenden een langjarig contract. Verder is het shirt geheel in stijl van het thema: '''LIGHT IT UP.'' De shirts zijn namelijk neon geel. Daarnaast hebben de shirts een v-hals en komen de blauwe details ook terug aan de zij- en achterkant van de hals. Ook de logo's van Umbro, de club en GAZPROM op het tenue zijn blauw. De achterkant van het shirt bevat in de nek de leus van de club: ''Wir leben dich.'' Ook de zijkanten van het shirt bevatten aan de onderkant blauwe details. Het nieuwe 3e tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje fel gele accenten. Deze voetbalkousen van het tenue zijn ook fel geel en bevatten een blauwe band aan de bovenkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Harit, Mascarell, Embolo, Naldo, Geis, Di Santo, Bentaleb en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club uit Gelsenkirchen.

Schalke 04 3e shirt en tenue bestellen

Het Schalke 04 uitshirt van Umbro kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het tenue van Schalke 04 ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de officiële bedrukking van één van de sterspelers van Schalke.

Bestel je Schalke 04 shirt in deze winkel 

of deze SHOP!