13 april 2018

Santos voetbalshirts 2018-2019

De Braziliaanse topclub Santos heeft vandaag zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt gelanceerd. Dit is natuurlijk gedaan in combinatie met de nieuwe kledingsponsor Umbro. De nieuwe ontwerpen worden gedragen in het seizoen 2018-2019 en zijn te zien in de Braziliaanse serie A en in de beker. Echter speelt de Braziliaanse topclub natuurlijk ook in de Copa Libertadores. Dit is de Champions League van Zuid-Amerika. Het thuisshirt van de Braziliaanse club is te bewonderen tijdens de wedstrijden die worden gespeeld in het Vila Belmiro. Dit stadion biedt plaats aan 16.000 supporters die kunnen genieten van het Samba voetbal van Santos. De supporters van Santos worden natuurlijk al vele jaren verwend, onder anderen Neymar en Robinho hebben vele minuten gemaakt in het eerste elftal van de club. De bekendste speler van Santos is echter Pelé. De Braziliaan wordt door vele gezien als de beste voetballer uit de geschiedenis. En zijn roots ligt bij deze club, bij Santos. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van Santos? Check de details hieronder!

Santos thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Santos is wit van kleur. Echter is het versierd met vele gouden details. Dit maakt het shirt erg gaaf. De kraag van het shirt is Wit en is ontworpen als een klassieke V-Hals. De kraag is echter uitgerust met een gouden strip. Onder deze gouden strip staat geschreven ‘’ SUPER SANTOS’’ De gouden kleur komt ook terug op de mouwen. Want onderin de mouw loopt een erg stijlvol gouden randje. Het logo van Umbro, de dubbele diamant is ook goud van kleur ende naam van het merk staat eronder. Umbro staat op de rechterkant van de borst. De linkerkant van de borst is uitgerust met het logo van Santos. Boven dit logo prijken twee gouden sterren. Boven het logo prijken 2 gouden sterren. Deze sterren staan voor de 22 kampioenschappen die de Braziliaanse ploeg heeft behaald. Het thuistenue van de Braziliaanse club wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen.

Santos uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Santos is gebaseerd op het logo van de club. Het logo is namelijk uitgerust met zwarte en witte banen. Dit geldt ook voor het nieuwe uittenue van Santos. Over het shirt lopen verticale banen deze zijn afwisselend zwart en wit. De schouders van het shirt zijn enkel wit. De kraag van het shirt is een erg klassieke V-hals. Ook in deze kraag staat geschreven ‘’SUPER SANTOS.’’ De gouden rand op de mouwen komt ook terug in het uittenue. Hier stoppen de verticale banen die over de mouwen lopen. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Umbro. Het Engelse sportmerk staat dit jaar voor het eerst op het shirt van de Braziliaanse topclub. Zij hemmen te taken overgenomen van Kappa, het merk dat hiervoor sponsor was de club. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de club. Ook hierboven prijken de kampioenssterren. De club is een echte topclub in Brazilië het land won naast de 22 landstitels bijvoorbeeld ook al 3 keer de Copa Libertadores. De laatste keer dat deze internationale prijs werd veroverd was in 2011. Dit jaar wer de beker veroverd aan de hand van de leider van het elftal Neymar. Het nieuwe uitshirt van Santos wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen. Deze worden afgemaakt door gouden details.

Santos voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Santos zijn op dit moment nog niet te bestellen in Europa. In de onderstaande winkel is het wel mogelijk om andere fan merchandise artikelen van Santos te bestellen. In deze winkel kun je echter ook andere Zuid-Amerikaanse voetbalshirts bestellen. Dit is inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Santos fan artikelen en Zuid-Amerikaanse voetbalshirts in DEZE WEBSHOP