Santos FC voetbalshirts 2021-2022

De Braziliaanse voetbalclub Santos FC heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe Santos FC voetbalshirts 2021-2022 bekend gemaakt. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt de club uit de staat São Paulo de Campeonata Brasileiro Serie A en Copa Libertadores wedstrijden in 2021-2022. Ook dit jaar is Umbro weer verantwoordelijk voor de designs en de productie van de nieuwe tenues van ‘’Clube do povo.’’ Het van origine Engelse sportmerk heeft feze functie sinds 2018.

Santos thuisshirt 2021-2022

Het 109 jarig bestaan van Santos FC vormt de inspiratie voor de Santos voetbalshirts 2021-2022. Het Santos thuisshirt is dit seizoen geheel wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van bliksemschichten. Door deze print lopen fijne horizontale lijnen. Verder is het thuisshirt uitgerust met een ronde hals met een subtiele zwarte lijn. Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een dunne, zwarte verticale lijn. De mouwen van het tenue zijn wit en worden afgesloten door een band met daarin dezelfde print als de print op de body van het tenue. Op de rechterborst van het tenue prijkt het logo van Umbro en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar het winnen van de wereldbeker in 1962 en 1963. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenzijde van de hals en een label aan de binnenkant van de onderkant van het tenue. Hier prijkt de titel van het clublied: ‘’Onde Nascem os Raios - O Santos é o clube onde nascem os Raios – Meninos da Vila.’’ Op de Santos tenues staan dit jaar weer verschillende sponsors: Sumup, Kicaldo, Oceano en TEK. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

Santos uitshirt 2021-2022

Het Santos FC uitshirt 2021-2022 bevat weer verticale zwarte en witte banen en door de zwarte banen zijn ook weer de lightnings verwerkt. Het uitshirt is uitgerust met een ronde hals in het zwart/wit en bevat verder zelfde details als het thuisshirt. Het Umbro logo op de rechterborst en in de nek op de achterkant van het tenue is geel. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle details. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte sokken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Santos FC voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Soteldo, Jorge, Carlos Sánchez, Gabriel, Petroni, Ribeiro en andere spelers.

Santos voetbalshirt bestellen

De UMbro Santos FC voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf medio mei bestellen in de onderstaande webwinkel. De tenues hebben een prijs van € 89,95 en zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel vind je ook goedkopere Santos FC t-shirts en hoodies. Directe levering!

Bestel je direct je Santos FC voetbalshirt in deze SHOP! 

Santos FC thuisshirt 2021-2022

Santos FC uitshirt 2021-2022

Details Santos voetbalshirts 2021-2022