18 mei 2020

Santos FC voetbalshirts 2020-2021

De Braziliaanse voetbalclub Santos FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe tenues voor 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt Santos de Brasileirao Serie A en bekerwedstrijden in 2020. Ook dit seizoen is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club uit Sao Paulo. Sinds 2018 is het van origine Engelse sportmerk namelijk kledingsponsor van ''Clube do polo'' (Club van de mensen).

Santos FC thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Santos thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen geheel wit en wordt gekenmerk door de all-over print van chevrons. Deze chevrons/v-banen zijn geïnspireerd door de structuur van het logo van kledingsponsor Umbro. Verder is het tenue dit seizoen uitgerust met een y-yhals met zwarte accenten. Ook de zijkanten van het tenue bevatten een zwarte band. Het tenue bevat verder een speciaal detail ana de onderkant. Hier prijkt een badge met de tekst: ''O Maior Brasileiro Do Mundo.'' De rechterborst bevat het logo van Umbro en de andere borst is voorzien van het clubembleem. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen wereldcups in 1962 en 1963. In de nek op de achterkant van het tenue is ook nog het Umbro logo verwerkt met daaronder een krans en het logo van de Brazilianen. Het thuistenue van Santos wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten.

Santos FC uitshirt 2020-2021

Het Santos uitshirt 2020-2021 wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen. Ook de zwarte banen bevatten weer een all-over print van flitsende strepen. Ook dit tenue bevat een y-hals en verder heeft het uittenue van Santos dezelfde details als het thuisshirt. Het tenue bevat namelijk ook een y-hals en de logo's van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uitshirt bevat aan de onderkant van de mouwen ook een zwarte band. De zijkanten van het uittenue zijn voorzien van een blauwe taping en ook de onderkant van dit tenue bevat de speciale badge. Hetzelfde geldt voor het detail in de nek. De Santos FC uittenues worden compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Santos FC voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Soteldo, Sanchez, Raniel en nog meer sterspelers.

Santos voetbalshirt bestellen

De nieuwe Santos FC voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf medio juni/juli bestellen in de onderstaande winkel. De tenues hebben een prijs van € 89,95 en zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel vind je ook goedkopere Santos FC t-shirts en hoodies. Directe levering!

Bestel je direct je Santos FC voetbalshirt in deze SHOP! 

Santos voetbalshirt 2020-2021

Santos thuisshirt 2020-2021

Santos uitshirt 2020-2021