Santos FC 3e voetbalshirt 2021-2022

Santos en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe Santos FC 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt Santos Futebol Clube de uitwedstrijden in de Brasileiro Serie A en in de beker gedurende 2021-2022. Umbro is sinds 2018 de kledingsponsor van Santos en is ook dit jaar de producent van de Santos FC voetbalshirts.

Het Santos Futebol Clube 3e voetbalshirt 2021-2022 heeft twee tinten navy blauw en bevat een all-over print van dunne diagonale lijnen. Deze dunne lijnen vormt in combinatie met het kleurverschil een gepixelfde print van het clublogo. Het diamantendesign symboliseren ook de fans van Santos FC, die altijd achter hun club staan. Een ander opvallend detail bevindt zich aan de binnenzijde van de hals. In dit gedeelte bevindt zich een print van de juichende fans van de club. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de polokraag. Deze kraag bevat ook nog een wit gedeelte. Beide kleuren worden gescheiden door een bliksemschicht effect. Verder zijn de zijkanten van het nieuwe Santos FC voetbalshirt uitgerust met een dunne witte lijn. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de andere borst de badge van de club. Boven het clublogo staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het twee keer winnen van de wereldbeker (1962 en 1963). Hoofdsponsor SUMUP versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de initialen van Santos: SFC. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje. De kousen zijn ook donkerblauw en bevatten op het midden een witte band waarin het Umbro logo staat.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Umbro Santos FC 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Marinho, Lacava, Tardelli, Camacho, Carlos Sánchez, Batistao, Vinicius Zanocelo en nog meer spelers en check ook de andere Santos FC voetbalshirts 2021-2022. Vooralsnog kun je dit Santos tenue nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het in deze SHOP of deze winkel! 

Umbro Santos FC 3e voetbalshirt 2021-2022

Santos 3e shirt 2021-2022