Santos FC thuisshirt 2019-2020

Santos en kledingsponsor Umbro hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel uitgebracht. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Braziliaanse club de Brasileirao Serie A en bekerwedstrijden gedurende 2019-2020. Afgelopen seizoen eindigde de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Vila Belmiro, op een tiende plek. Dit jaar is er alles aan gelegen om mee te strijden om de bovenste plek. Het nieuwe tenue wordt door Santos FC voor het eerst gedragen in de thuiswedstrijd tegen Fluminense op 2 mei.

Santos FC thuis shirt en tenue - Geïnspireerd door het tenue van 1964

Het nieuwe Santos FC thuisshirt voor 2019-2020 is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van 1964, het seizoen waarin de club de treble won. Het Santos FC shirt heeft een vrij simpel design. Het shirt is wit en bevat bevat rondom het logo nog een extra cirkel. Bovendien loopt er een horizontale band over de borst. De mouwen van het tenue bevatten een extra taping. In deze strip zijn de initialen van de club verwerkt: SFC. De rechter onderkant van de achterkant van het tenue is uitgerust met een speciaal label als verwijzing naar het winnen van de treble in 1964, dat dit jaar 55 jaar geleden is. In 1964 won de club de Braziliaanse beker, de Paulista competitie en het RIO-SP toernooi. Ook de achterkant van het tenue bevat in de nek een verwijzing hiernaar. Hier prijkt namelijk het Umbro logo met daarin de jaartallen 1964 en 2019. Op de borst staan ook de logo's van de club en Umbro. Boven het logo staan twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de wereldbeker in 1962 en 1963. Het nieuwe Santos FC tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer foto's van van het nieuwe thuisshirt van Santos FC, welke gedragen wordt door spelers als Goes, Cueva, Soteldo, Carlos Sánchez, Moraes en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt!

Santos voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Santos thuisshirt voor 2019-2020 kun je helaas alleen nog kopen in de online clubshop van de Braziliaanse club. Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie van ''Clube de Povo?'' Check het dan in deze shop!