7 juni 2017

Santos uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Santos uitshirt voor het seizoen 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door de Braziliaanse voetbalclub en kledingsponsor Kappa. Kappa is sinds 2015 kledingsponsor van de club uit Santos. En ook dit seizoen is Kappa verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts. In dit nieuwe shirt speelt Santos FC de uitwedstrijden in de Braziliaanse Serie A gedurende dit seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van Santos FC. De club welke vooral bekend is geworden door oud-sterspeler Pelé. Pelé speelde in de periode 1956-1974 in totaal 1116 wedstrijden voor Santos en wist daarin 1091 doelpunten te maken.

Santos uitshirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Santos voor het seizoen 2017-2018 is traditioneel in het zwart en in het wit. In vergelijking met vorig seizoen bevat dit shirt dunnere strepen. Vorig seizoen had het uitshirt een dikke zwarte verticale baan met daarnaast 2 witte banen. Dit jaar is het uitshirt voorzien van dunnere zwarte en witte verticale strepen. De mouwen zijn zwart en over de schouders loopt een witte baan. Op deze witte baan is op de rechterschouder de naam van kledingsponsor Kappa aangebracht en verder bevat deze baan de naam van sponsor SIL. Verder bevat dit Santos uitshirt een ronde zwarte hals en zwarte biesjes. Naast de sponsor op de schouder bevat dit shirt meerdere namen van sponsoren op zowel de voor- als achterkant van het shirt. In het midden is er ruimte gemaakt voor hoofdsponsor Caixa, maar ook de namen van thinkseg en Algar zijn op het uitshirt te vinden. Uiteraard mag op de linkerborst het embleem van Santos FC niet ontbreken. Boven dit logo zijn de twee kampioenssterren aangebracht, dit doordat de club 22 keer kampioen van Brazilië is geworden. De rechterborst bevat een badge van Socio Rei. Een leuk detail op dit shirt is terug te vinden aan de zijkanten van het uitshirt. In het witte vlak aan de zijkanten zijn luchtgaatjes aangebracht voor een goede ventilatie. Deze luchtgaten zijn in de vorm van het embleem van S.F.C. Het Santos tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Santos FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Santos kan je vanaf juni/juli kopen voor volwassenen. Dit kan in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95. In deze online winkel kan je het shirt van Santos ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Andere Santos (retro) producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder!

Scoor het Santos F.C. shirt in deze ONLINE STORE

of bekijk deze RETRO SHOP!