29 januari 2017

Santos FC voetbalshirts 2017

De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club Santos FC zijn vandaag officieel gelanceerd door de voormalige club van Neymar JR en kledingsponsor Kappa. In deze voetbalshirts speelt Santos de Brasileirao Serie A thuiswedstrijden in het Estadio Urbano Caldeira gedurende 2017. Santos en Kappa hebben twee verschillende versies van het nieuwe thuisshirt gelanceerd, één voor heren en één voor dames. De versie voor dames heeft een iets ander design. Check hieronder meer informatie over het nieuwe shirt van Santos FC.

Zoals altijd is het thuisshirt van Santos FC geheel wit, zo ook dit jaar. Het nieuwe shirt van Santos bevat verder een crew neck en weinig opvallende accenten, behalve dat het shirt veel sponsoren bevat, waarvan CAIXA de hoofdsponsor is. De rechter linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo van de club prijken twee gouden sterren, welke verwijzen naar het winnen van het WK voor clubteams in 1962 en 1963. Verder bevat de rechter borst een speciale badge met daarop de tekst: "The Football's Kingdom - O Reino do Futbol", verwijzend naar de rijke historie van de club. De trademark tekens van Kappa staan op de schouders en mouwen. Het nieuwe tenue van de club wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje en witte kousen met daarop twee zwarte banen. Het Santos voetbalshirt voor vrouwen heeft hetzelfde design, alleen dan met roze accenten. Deze roze accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het voetbalshirt.

Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts waarin sterren als Lucas Lima, Ricardo Oliveira, José Carlos Cracco Neto en de andere voetballers van de club dit jaar zullen schitteren. Helaas is dit shirt vooralsnog nergens te koop. Wil je andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check dan deze SHOP! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking en directe levering!

Of check de unieke Santos FC retro shirts en jacks HIER


Santos -fc -thuisshirt -2017

Santos -fc -shirt -2017