27 januari 2016

Santos FC voetbalshirts 2016

De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse club Santos voor 2016 zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Kappa en de club, waar Neymar JR in zijn jeugdjaren en tot 2013 speelde. In deze shirts speelt Santos FC de wedstrijden in het de Brasileirao Serie A gedurende 2016. De thuishaven van de club is het Vila Belmiro in Santos. In 2015 werd al bekend dat Kappa de nieuwe kledingsponsor werd van de club en daarmee Nike heeft vervangen. De nieuwe shirts van ''Clube do povo Peixe'' hebben weer traditioneel designs. Dat bespreken we hieronder.

Santos thuisshirt 2016

Het nieuwe Santos thuisshirt voor 2016 is geheel wit met een strakke pasvorm. Verder kent het shirt weinig opvallende details. Het voetbalshirt bevat een diepe v-hals met een klassieke opstaande kraag. Op de rechter schouder staat het logo van kledingsponsor Kappa en op de linker borst prijkt het logo van de club. Boven het logo van Santos staan twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van het WK voor clubteams in 1962 en 1963. Op het midden van de borst staat een klein logo van Unicef en in het rood staat op de linker en rechter borst de hoofdsponsor van de club: Royal Air Maroc. Het nieuwe tenue van Santos wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Op beide items staan uitingen van de club en Kappa.

Santos uitshirt 2016

Het nieuwe Santos uitshirt voor 2016 heeft ook weer een traditioneel design. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede witte en zwarte verticale banen over het shirt. Ook dit shirt heeft een diepe v-hals en een opstaande kraag. De logo's van de club, Unicef, Royal Air Maroc en Kappa staan op dezelfde plek als op het thuisshirt van de club. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een geheel zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de beide nieuwe shirts van Santos FC, waarin sterren als Lima, Oliveira, Guivanio en Almeida dit seizoen zullen schitteren.

Santos shirt kopen

Helaas zijn de voetbalshirts van Santos FC maar lastig verkrijgbaar. Zodra dit wel het geval is, hebben we weer nieuws. De retro shirts en jacks van de in 1912 opgerichte club, scoor je in ieder geval bij Sportus.nl!

Santos -fc -voetbalshirts -2016

Santos -fc -voetbalshirt -2016