25 september 2017

Santos F.C. camouflage 3e shirt 2017-2018

De camouflage print op het derde shirt, zoals al eerder deze weken gezien bij clubs zoal FC Barcelona, Manchester City en AS Roma, is weer helemaal booming. Kappa, wat sinds vorig jaar de tenues van Santos maakt, speelt in op de camouflage bedrukking trend in de voetbalwereld. Nike laat de camouflage vlekken subtiel en in dezelfde kleur als het shirt terugkomen, maar Kappa en Santos pakken het heel anders aan… Benieuwd? Check hieronder alle details van het nieuwe shirt waarin Santos komend seizoen een deel van haar uitwedstrijden speelt.

Santos camouflage derde shirt en tenue 2017-2018

Het derde shirt en tenue van Santos staat in het teken van innovatie. Het tenue is gebaseerd op een verbluffend camouflage design, gelijk aan de pre-match top van vorig jaar. Kappa gebruikt dezelfde basis voor dit shirt, als het ontwikkelde thuisshirt. Kappa heeft sinds het eerste tenue wat ze hebben uitgebracht voor Santos als doel om te innoveren. Bij dit derde shirt voor seizoen 2018-2019 is de camo style toegepast om de moderniteit van Santos naar een ander niveau te tillen. Het shirt is een perfecte verbinding tussen historische gebeurtenissen van de club en de modewereld.

De voorkant van het shirt heeft een opvallend camouflage print op een zwart/grijze basis. Het shirt heeft een v-vormige hals en de mouwen vallen strak om de arm. Over de schouders van het shirt loopt een zwarte band, met op de rechterschouder: Kappa. De onderkant van het shirt en de mouwen zijn met een donkere rand afgewerkt. Op de borst staat links het logo van Santos en rechts het ‘SócicRei Santos F.C.’ logo, net als bij het thuisshirt. Op de voorkant, rechtsonder, is het officiële bewijs plaatje in het shirt gestikt. Verder is het shirt afgewerkt met witte stiksels, heeft het een strakke pasvorm en is er genoeg ruimte overgelaten voor de sponsors die op het shirt geplaatst kunnen worden.

Het broekje en de sokken zijn net als het shirt afgewerkt in een flitsende camo style en dezelfde kleur als het shirt. Op de rechter pijp van het broekje staat het logo van Santos en op de linker pijp de letters van Kappa. Op de voorkant van de sokken staat in het midden: Kappa, wat het tenue compleet maakt.

Santos voetbalshirt kopen

Het nieuwe alternatieve uitshirt van Santos kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de Braziliaanse club. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop andere Santos FC merchandising in deze shop

of bekijk deze RETRO SHOP!