8 augustus 2017

Sampdoria 3e shirt 2017-2018

Sampdoria heeft opnieuw een shirt toegevoegd aan de collectie voor 2017-2018. Afgelopen week lanceerden de club en JOMA namelijk het alternatieve uitshirt of 3e shirt van de club. In dit shirt speelt Unione Calcio Sampdoria de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende dit seizoen. Het Spaanse sportmerk JOMA is dit seizoen opnieuw verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe tenues van ''I Blucherchiati.'' Deze functie vervult het merk sinds 2015. Check hieronder de details van het nieuwe 3e shirt.

Sampdoria 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Sampdoria 3e shirt is overwegend donker blauw en bevat verschillende details in stijl van de clubkleuren van de club. De clubkleuren van de Italianen zijn rood, wit en zwart. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat lijnen in deze kleuren en dit geldt ook voor de opstaande kraag en een strip aan de zijkanten van het shirt. Verder is het nieuwe voetbalshirt van de club van trainer Ferraris uitgerust met een v-hals. De rechter borst van het voetbalshirt bevat het logo van de Spaanse kledingsponsor en de trademark tekens van het Spaanse merk versieren de mouwen. De linker borst van het shirt bevat niet de ''normale'' badge van de club, maar betreft een vintage embleem. De binnenkant van de kraag bevat de tekst: ''"La maglia più bella del mondo." Dit betekent ''het mooiste shirt van de wereld.'' Het derde tenue van Sampdoria wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een strip in de clubkleuren. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en JOMA. De kousen zijn ook navy blauw met aan de bovenkant details in de clubkleuren van de club.

De nieuwe shirts van de club van trainer Giampaolo worden vanaf nu gedragen door spelers als Preat, Schick, Quagliarella, Torreira, Linetty, Silvestre, Barreto en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Italiaanse Serie A club.

Sampdoria 3e shirt kopen

Het nieuwste Sampdoria shirt kan je altijd kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95. In deze shop kan je het nieuwste shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Directe levering gegarandeerd. 

Koop het nieuwe Sampdoria shirt in deze SHOP