Sampdoria uitshirt 2021-2022

Sampdoria en kledingsponsor Macron hebben nu ook het Sampdoria uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse club waar Claudio Ranieri aan het roer staat de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden in 2021-2022. Macron is de producent van de Sampdoria uittenues. Deze functie heeft het merk uit Bologna sinds vorig jaar zomer. Beide partijen hebben een contract tot de zomer van 2026.

Sampdoria uit shirt en tenue 2021-2022

Het Macron Sampdoria uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoen een klassieke look. Het uitshirt is wit en bevat een moderne polokraag. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de diagonale banen in de clubkleuren van Sampdoria. Van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue lopen namelijk twee blauwe, een rode en een zwart baan. Deze banen worden onderbroken door het logo van shirtsponsor Banca Ifis en de St. George badge, het wapen van de stad Genua. De mouwen bevatten ook een blauwe band. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron Hero logo in het blauw en de linkerborst bevat de badge van de club. De zijkanten van de onderkant van het Sampdoria uittenue zijn ook uitgerust met een dunne lijn in de clubkleuren van de Serie A club. Dit detail komt ook weer terug op de achterzijde van de kraag, waaronder het silhouet van het clublogo is verwerkt. Dit is de zogenaamde ‘’ Baciccia’’, welke een zeeman met een pijp in zijn mond voor moet stellen. De binnenkant van de hals van het Sampdoria uitshirt bevat, evenals alle andere tenues van de club, een label met daarin het motto: ''La Maglia Più Bella Del Mondo.'' Het Sampdoria uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de achterzijde een witte band. Ook de onderkant van de pijpen bevatten een witte band. De zijkanten van de onderkant zijn weer uitgerust met een band in de clubkleuren van de Italianen. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en Macron. De kousen van het uittenue zijn ook wit met zowel blauwe als rode details.

Alle tenues van Macron zijn dit jaar weer voorzien van de mPerformance technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Macron Sampdoria uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Damsgaard, Thorsby, Quagliarella, Ekdal, Yoshida, Verrea, Jankto, Colley, Bereszynski en andere spelers of check het Sampdoria thuisshirt 2021-2022

Sampdoria uitshirt bestellen

Het Macron Sampdoria uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het Sampdoria voetbalshirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 74,95 voor kinderen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering! 

Bestel je Sampdoria tenue direct in deze winkel! 

of de officiële MACRON SHOP!

of deze Sampdoria fanshop

Sampdoria uitshirt 2021-2022

Achterkant Sampdoria uitshirt 2021-2022

Sampdoria uittenue 2021-2022