Sampdoria 3e shirt 2019-2020

Sampdoria heeft in samenwerking met kledingsponsor JOMA vandaag ook een speciaal 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit Genua een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia dit seizoen. Eerder lanceerden beide partijen al de andere Sampdoria thuisshirt en uitshirt voor 2019-2020.

Blauw Sampdoria uit shirt en tenue 2019-2020

Het Sampdoria 3e shirt voor 2019-2020 heeft een heerlijk retro design, welke terug komt in een aantal elementen van het nieuwe tenue. Het shirt bevat een klassieke henley collar met een knoopje en bovendien prijkt er een vintage logo van de club op het midden van het tenue. Dit vintage logo gebruikt JOMA sinds het in 2015 kledingsponsor werd van ‘’I Blucerchiati’’ voor de alternatieve uittenues van de club. Verder is het voetbalshirt geheel donker blauw. Deze tint blauw wordt door het Spaanse sportmerk ‘’petroleum blue’’ genoemd. Het midden van het tenue is uitgerust met de witte, rode en zwarte banen uit het logo van de club en deze worden geflankeerd door twee banen in een net iets andere tint blauw. Dit is bovendien de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op beide mouwen en het logo van INVENT staat ter hoogte van de linkerborst. De binnenkant van alle Sampdoria voetbalshirts bevat een speciale tekst : ''La Maglia Piu Bella Del Monde''(Het mooiste voetbalshirt van de wereld). Het broekje en de kousen van het 3e shirt van Sampdoria hebben dezelfde kleuren als het voetbalshirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Sampdoria 3e tenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Praet, Quagliarella, Maroni, Ramirez, Murillo, Caprari en andere spelers.

Sampdoria 3e shirt bestellen

Het nieuwe Sampdoria derde tenue voor 2019-2020 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft een prijs van EU 74,95 voor volwassenen en EU 64,95 voor kinderen. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar goedkopere t-shirts of vette retro shirts en hoodies van de Italiaanse club? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel je Sampdoria tenue altijd in deze SHOP

of deze winkel!