Sampdoria thuisshirt 2021-2022

Sampdoria en kledingsponsor Macron hebben dit weekend het nieuwe Unione Calcio Sampdoria thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Genua de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Luigi Ferraris gedurende 2021-2022. Ook dit seizoen is Macron weer de producent van de Sampdoria voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2020 en beide partijen hebben nog een contract tot 2026.

Sampdoria thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Sampdoria thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar weer het iconische design. Het voetbalshirt is blauw en bevat onder de borst twee horizontale witte banen met daartussen ene rode en zwarte band. In het midden van deze banen is de badge van het St. George kruis verwerkt. Verder bevat het thuistenue dit jaar een ronde hals. De rechterborst en de mouwen bevatten het Macron Hero logo en de linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het silhouet uit het clublogo. Dit betreft een gezicht van een Ligurische visser met baard, pet, pijp en haar in de wind, de zogenaamde Baciccia. Ook dit seizoen is aan de binnenkant van de hals de leus van de club verwerkt: ''"La Maglia Più Bella Del Mondo" (Het mooiste voetbalshirt van de wereld). Vanaf dit seizoen is Banca Ifis de hoofdsponsor van Sampdoria en het logo van de bank staat onder de iconische banen. Het Sampdoria thuistenue 2021-2022 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe band. Op de pijpen staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen van het Sampdoria thuistenue zijn wit en bevatten op het midden de iconische banen van het thuistenue.

Ook dit jaar zijn de Sampdoria tenues weer uitgerust met de mPerformance technologie. Deze technologie is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Macron Sampdoria thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Damsgaard, Quagliarella, Yoshia, Ekdal, Jankto, Verre, Thorsby, Silva, Candreva en nog meer spelers en check ook het Sampdoria uitshirt 2021-2022. 

Sampdoria thuisshirt bestellen

Het Macron Sampdoria thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf eind deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het thuisshirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 74,95 voor kinderen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar goedkopere t-shirts of vette retro shirts en hoodies van de Italiaanse club? Check het dan ook in deze winkels. Directe levering! 

Bestel je Sampdoria thuistenue direct in deze winkel! 

of de officiële MACRON SHOP!

of deze Sampdoria fanshop

Sampdoria thuisshirt 2021-2022