29 mei 2017

Sampdoria thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sampdoria thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor JOMA. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Genua de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in het Stadio Luigi Ferraris gedurende dit seizoen. Sampdoria is afgelopen seizoen op een tiende plek geëindigd, waardoor het keurkorps van trainer Giampaolo ook komend seizoen op het hoogste niveau in Italië actief is. Opvallend aan het nieuwe shirt is dat het logo van de club niet op de gebruikelijke plaats staat. Check hieronder alle details van het nieuwe tenue van Unione Calcio Sampdoria.

Sampdoria thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van ''Blucerchiati'' is een ode aan de eerste voetbalshirts van de club. Dit zijn de shirts van 1946. De Italiaanse club werd namelijk op 1 augustus 1946 opgericht. Het nieuwe Sampdoria shirt heeft het gebruikelijke design. Het shirt is namelijk overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de twee witte banen en de rode en zwarte verticale baan over het midden van het shirt. In het midden van deze banen bevindt zich het Sint George kruis. Het nieuwe tenue is dit seizoen bo0vendien uitgerust met een klassieke gevouwen kraag en een y-hals. Het logo van kledingsponsor JOMA versiert de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het Spaanse sportmerk terug komen op de schouders en mouwen. JOMA is sinds 2015 kledingsponsor van de Italiaanse club. Het logo van de Italianen staat dit seizoen niet op de linker borst, maar is verplaatst naar de linker mouw. De andere mouw bevat de Serie A badge. Verder is het nieuwe tenue van ''La Samp'''ook nog uitgerust met een uniek details. De binnenkant van de kraag bevat namelijk de tekst: '' ''La maglia piu bella del mondo'' (Het mooiste shirt van de wereld). Hierbij staat bovendien het oprichtingsjaar van de club. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met daarop de strepen in de clubkleuren van de club.

Het nieuwe Sampdoria thuisshirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Muriel, Schick, Quagliarella, Preat, Linetty, Silvestere, Torreira, Barreto en andere spelers. Check ook het nieuwe Sampdoria uitshirt voor 2017-2018. 

Sampdoria voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sampdoria thuistenue kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor kinderen € 79,95. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kan je het nieuwe tenue van de Italiaanse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Sampdoria producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Sampdoria shirt in deze SHOP

of DEZE WINKEL