4 augustus 2017

Sampdoria uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Sampdoria uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor JOMA. In dit nieuwe shirt speelt ''I Blucherchiati'' de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2017-2018. Sampdoria eindigde afgelopen seizoen op een elfde plaats, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van Italië speelt. Het Spaanse merk JOMA is kledingsponsor van de club uit Genua, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Luigi Ferraris. Deze functie vervult het merk sinds 2015. Check hieronder de details van het nieuwe away shirt van de club.

Wit Sampdoria uit shirt en tenue 2017-2018

Het uitshirt van Sampdoria is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe, rode, zwarte en blauwe streep over de borst. Hiermee zijn alle clubkleuren van Sampdoria vertegenwoordigd op het nieuwe shirt. Deze strepen lopen bovendien door over de mouwen van het voetbalshirt. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een v-hals met een dunne blauwe lijn. Het logo van JOMA prijkt op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het Spaanse sportmerk op de schouders en mouwen staan. Opvallend is dat de linker mouw het logo van de club bevat en dat op het midden van het shirt het St. George kruis staat. Dit is het wapen van de stad. Het nieuwe Sampdoria tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een strip in de kleuren van de Italiaanse club. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en JOMA. De kousen van het nieuwe Sampdoria tenue zijn geheel wit met weer subtiele details uit de clubkleuren. Het nieuwe Sampdoria thuisshirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Muriel, Schick, Quagliarella, Preat, Linetty, Silvestere, Torreira, Barreto en andere spelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van Sampdoria. 

Sampdoria voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sampdoria uittenue kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor kinderen € 79,95. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kan je het nieuwe tenue van de Italiaanse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Sampdoria producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Sampdoria shirt deze SHOP

of in DEZE WINKEL