Roze Juventus trainingspak 2021

Juventus draagt in 2021 een geheel nieuw trainingspak. Dit licht roze trainingspak is afgelopen week officieel gepresenteerd door de ‘’Oude Dame’’ en kledingsponsor adidas. Dit trainingspak draagt het team van Andrea Pirlo in de aanloop naar de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft alweer het vierde Juventus pak van dit seizoen. In mei lanceerden de club en adidas het grijze Juventus trainingspak, in  september het Juventus Champions League trainingspak 2020-2021 en in november het special edition HumanRace trainingspak.

Roze Juventus training sweater en trainingsbroek 2021

Het lichtroze Juventus trainingspak 2021 is wel het laatste Juventus trainingspak van dit seizoen. Pas in mei wordt de collectie voor 2021-2022 gelanceerd. Alle adidas trainingspakken hebben dit seizoen hetzelfde template, namelijk het Condivo 20 template. Ook dit pak heeft de kenmerken van dit standaard template. De training sweater van het Juventus trainingspak 2021 is geheel lichtroze (‘’Pink Tint’’ door adidas genoemd). Kenmerkend voor het template is dat de adidas strepen aan de onderzijde van de mouwen zijn geplaatst en op beide mouwen een andere kleur hebben. Op de rechtermouw zijn de strepen wit en op de andere mouw zijn de adidas stripes navy blauw (‘’Legend Ink’’). Dit is ook de kleur van de logo’s van de club en adidas op de borst. Verder is de Juventus trainingstrui uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De bovenzijde van de hals is uitgerust met een extra vlak, zodat de rits bedekt kan worden. De mouwen van de trainingstrui hebben aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top getailleerd om het lichaam valt. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door de raglanmouwen van de trainingstrui. De training top is aan de achterkant wat langer, voor een optimale bescherming.

Het Juventus trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door een navy blauw trainingsbroek. De strepen op deze trainingsbroek hebben ook weer twee verschillende kleuren. Op de rechterpijp zijn de strepen roze en op de andere wit. Dit zijn ook de kleuren van de logo’s van de club en adidas aan de bovenzijde. Verder heeft de trainingsbroek de bekende technische kenmerken. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband. De zijkanten zijn voorzien van twee zakken met een rits, waarin je je spullen op kunt bergen. Daarnaast is de trainingsbroek voorzien van enkelritsen en heeft de broek een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Zowel de training top als de broek bevatten de adidas AeroReady technologie, voor de optimale ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Juventus trainingspak 2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, de Ligt, Dybala , Ramsey, Chiellini,  Chiesa, Arthur Melo en nog meer spelers.  

Juventus trainingspak bestellen

Het roze Juventus trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training top heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Het pak is beschikbaar in de gebruikelijke maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Bestel je Juventus trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of de officiële adidas SHOP! 

Juventus trainingspak 2021

Roze Juventus trainingspak 2021