Juventus trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Juventus trainingspak 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas. Het pak heeft precies dezelfde kleur als het nieuwe trainingsshirt van de club uit Turijn.  De spelers van de Italiaanse kampioen in dit pak tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Voor de wedstrijden in de CL draagt de club overigens ook het Juventus Champions League trainingspak 2020-2021. Ook komend seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Juventus kleding. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 2015. 

Juventus trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het Juventus adidas 2020-2021 trainingspak bestaat komend seizoen weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Dit seizoen is de Juventus training top overwegend grijs. Adidas heeft dit seizoen een nieuw template gepresenteerd. Alle club trainingspakken voor het seizoen 2020-2021 hebben het zogenaamde Condivo 20 template, zo ook het trainingspak van Juventus. Dit template komt met name tot uiting in de plaatsing van de drie adidas strepen. Deze staan dit seizoen namelijk niet meer op de schouders of aan de zijkanten van de truien, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Op beide mouwen hebben deze strepen ook nog eens een andere kleur. De rechtermouw bevat zacht roze adidas strepen en de andere mouw is voorzien van donkergrijze trademark strepen van het sportmerk. Een ander kenmerk van het nieuwe Condivo template van adidas is het flapje aan de bovenkant van de hoge hals. Hierin kan de rits verstopt worden. Op de borst prijken de logo's van adi en de club in het grijs. In de nek op de achterkant staat de naam van de club. Qua functionele details heeft de Juventus adidas training sweater dezelfde kenmerken als andere seizoenen. De mouwen betreffen raglanmouwen met ribbels. Tezamen met de duimgaten aan de onderkant van de top zorgen deze ervoor dat de trainingstrui naadloos op het lichaam aansluit. Verder is de achterkant van de Juventus training top wat langer, voor de optimale bescherming.

Het nieuwe Juventus adidas trainingspak wordt dit seizoen gecompleteerd door een donker grijze trainingsbroek. De trainingsbroek van adi bevat aan de zijkanten zacht roze adidas strepen en ook de logo's van de club en adidas aan de zijkanten hebben deze kleur. De Juventus trainingsbroek 2020-2021 bevat de volgende functionele details:

  • De zijkanten van de Juventus trainingsbroek bevatten twee zakken met een rits;

  • De bovenkant van de broek is voorzien van een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden.

  • Deze Juventus trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • De trainingsbroek is voorzien van enkelritsen aan de onderkant. Hierdoor kun je de trainingsbroek makkelijker over je schoenen en sneakers aan en uit doen.

  • Het trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor een optimale afvoer van zweet en een verbeterde ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het grijze Juventus trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Buffon, Pjanic, Ramsey en andere sterspelers. 

Juventus trainingspak adidas bestellen

Het Juventus adidas trainingspak 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van het pak zijn hetzelfde als dit seizoen. De training top is € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Het trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176 & voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check in deze winkels ook nog de Juventus pakken in andere kleuren. 

Bestel je Juventus trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of de officiële adidas SHOP! 

Juventus trainingspak 2020-2021

Juventus trainingspak 2020-2021

 Juventus trainingspak 2020-2021 - Grijs