Juventus trainingspak Champions League 2020-2021

Juventus en adidas hebben inmiddels ook het nieuwe Juventus Champions League trainingspak 2020-2021 officieel bekend gemaakt. Dit betreft het trainingspak die de spelers van de Italiaanse kampioen dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het belangrijkste Europese toernooi. Het trainingspak is onderdeel van de zogenaamde ‘’Ultimate’’ range van adidas, welke alleen beschikbaar is voor volwassenen en exclusief is geproduceerd voor de adidas clubs die deelnemen aan het miljardenbal. Eerder lanceerden de kledingsponsor en ‘’de oude dame’’ al een ander Juventus trainingspak 2020-2021.

Zwart/oranje Juventus training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Juventus Champions League trainingspak is geheel in stijl van de kleuren van het 3e voetbalshirt. Dit is het zwart/oranje uitshirt dat door de club vooral gedragen wordt tijdens de uitwedstrijden in de Champions League gedurende dit seizoen. Ook dit Juventus trainingspak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De Juventus Champions League training sweater is dit jaar zwart en wordt gekenmerkt door de verschillende oranje details. Allereerst zijn de drie adidas strepen op de onderkant van de mouwen oranje. Ook de logo’s van adidas en de club op de borst zijn oranje. Een andere kenmerk van de training sweaters uit de Ultimate collectie van adidas is de camouflage print in een taping langs de mouwen en de zijkanten van de training top. Deze print is een combinatie van zwart en grijs. De ultimate training sweaters zijn verder voorzien van een v-hals met een rits tot de borst. Verder bevat de trainingstrui van Juventus de bekende functionele kenmerken. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, welke ervoor zorgen dat de top naadloos aansluit op het lichaam. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door de stof van de Juventus training sweater. Dit is namelijk een combinatie van polyester en elastaan en zorgt voor een elastische werking. De zoom aan de achterkant is iets langer, wat de spelers van Juve extra bescherming biedt.

De Juventus Champions League trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de training top. Deze is geheel zwart met aan de zijkanten oranje adidas strepen en ook weer oranje logo’s van de club en adi. De trainingsbroek van Juventus heeft ook de bekende functionele kenmerken. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de fit aan kunt passen. De broek heeft een toelopende pasvorm, wat inhoudt dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. De zijkanten van de Juventus trainingsbroek bevat twee zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen. De pijpen bevatten enkelritsen aan de onderkant, waardoor je de broek nog makkelijker over voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Voor het eerst zijn de pakken uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Hierdoor is het een ideaal pak om casual te dragen of om in te trainen of sporten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus Champions League trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ronaldo, McKennie, Dybala, De Ligt, Morata, Douglas Costa, Ramsey, Bernardeschi en andere spelers.

Juventus Champions League trainingspak bestellen

Het Juventus Champions League trainingspak kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De top en de trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. De training sweater heeft een prijs van € 89,95 en de trainingsbroek is € 69,95. Check ook andere Juventus producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Juventus Champions League pak direct in deze winkel! 

of deze SHOP

of de officiële adidas SHOP! 

Juventus trainingspak Champions League 2020-2021

 

Juventus Champions League trainingspak 2020-2021