Juventus 3e voetbalshirt 2020-2021

Het nieuwe Juventus 3e shirt 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Italiaanse kampioen en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Andrea Pirlo vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia, maar ongetwijfeld ook een aantal wedstrijden in de Serie A dit seizoen. Het thema van alle Juventus voetbalshirts is dit seizoen ‘’ART’’ en ook het alternatieve uitshirt van ‘’I Bianconeri’’ wijkt daar niet vanaf. 

Oranje/zwart Juventus uitshirt 2020-2021

Het Juventus 3e voetbalshirt is dit seizoen namelijk oranje met een camouflage achtige print in het zwart. Dit design symboliseert de spirit van Juventus op het veld. Daarnaast is het design een bewijs van de constante revolutie van de club, het streven om altijd te verrassen en onverwachte ideeën voor te stellen. Een bewijs daarvan is ook het nieuwe Juventus thuisshirt, waarbij de traditionele banen op het tenue lijken geverfd. Adidas heeft dit design uiteraard gecombineerd met de traditionele accenten van het Juventus DNA en de clubkleuren van Juventus komen dan ook op verschillende plekken terug in het tenue. De rechterborst bevat het adidas logo in het wit. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club uit Turijn. De andere borst bevat het logo van de club in het wit, inclusief de drie kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Daarnaast bevat het tenue zwarte details. De ronde hals is zwart en ook de drie adidas strepen op de schouders zijn zwart. Verder worden de mouwen aan de onderkant afgesloten door een zwarte band. Hoofdsponsor JEEP prijkt in het wit/zwart op het midden van de nieuwe Juventus tenues.

Het alternatieve uittenue van Juve wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De binnenkant van de pijpen bevatten ook de camouflage print en de logo’s van de club en adidas staan in het wit op de voetbalbroekjes. De kousen zijn ook oranje met aan de bovenkant zwarte adidas stripes en op het midden in het wit het logo van de club. De authentic tenues van de club zijn dit seizoen uitgerust met de HEAT.RDY technologie. Deze tenues vallen strakker dan de replica tenues, zijn lichter en bevatten bovendien de fashionable ronding aan de onderkant. De replica tenues bevatten de AeroReady technologie. Beide technologieën zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Last but not least hebben we nog een reactie van adidas designer Francesca Venturini, die bijgedragen heeft aan het design van het tenue: ‘’We wilden de nieuwe Juventus tenues ontwerpen door kunst als uitgangspunt te nemen. De nieuwe tenues laten dan ook zien hoe de werelden van design en kunst met elkaar kunnen mengen. Juventus is een club dat synoniem staat voor innovatie en is één van de wereldleiders in het voetbal. Deze elementen hebben we gebruikt om het tenue te ontwerpen. Om die reden hebben we ook voor het eerst in de historie een oranje Juventus tenue gelanceerd.’’ Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als de Ligt, Ronaldo, Dybala, Chiellini, Bernardeschi, Costa, Rabiot, Demiral, Ramsey en nog meer spelers of check het Juventus thuisshirt en uitshirt. 

Juventus voetbalshirt bestellen

Het oranje/zwarte Juventus uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De voetbalbroekjes van dit tenue bestel je vanaf € 34,95 en de kousen voor € 17,95. In deze webshops kun je het nieuwe Juventus tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers dit seizoen ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel je Juventus voetbalshirt altijd in DEZE WINKEL 

of deze SHOP 

of deze fanshop!

Juventus 3e voetbalshirt 2020-2021

Juventus 3e shirt 2020-2021