Juventus thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club uit Turijn en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt de Italiaanse kampioen de de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Allianz Stadium gedurende 2020-2021. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Juventus tenue. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2015-2016 en beide partijen hebben nog een langdurig contract. Check bovendien het nieuwe Juventus uitshirt. 

Direct fan van dit voetbalshirt? Bestel het exclusief in de Juventus fanshop of deze SHOP 

Juventus voetbalshirt 2020-2021

Juventus thuis shirt en tenue 2020-2021

Ook dit seizoen gaan adidas en Juventus weer voor een gewaagd voetbalshirt. De verticale strepen zijn namelijk deels terug gekeerd op het Juventus voetbalshirt. Het is echter maar de vraag of de supporters hier blij mee zullen zijn. Afgelopen seizoen werd voor het eerst afscheid genomen van de verticale banen en had het Juventus tenue het zogenaamde half-om-half design. Het tenue was verdeeld in een verticaal zwart en wit vlak met daartussen een roze baan. Dit seizoen is het Juventus thuisshirt overwegend wit en wordt het gekenmerkt door de verticale, zwarte banen, die met een kwast op het tenue lijken te zijn aangebracht. Deze zogenaamde ''brushed stripes'' loopt ook door over de mouwen van het tenue. Dit design is geïnspireerd door de kunst van het voetbal en de daarbij horen creativiteit en identiteit, zo geeft de club op haar website aan.  Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van wit en zwart. Daarnaast heeft adidas een ''golden touch'' op het tenue aangebracht. Alle logo's op het nieuwe Juventus thuisshirt 2020-2021 zijn namelijk goud. De rechterborst bevat het logo van adidas in het goud en de andere borst bevat het logo van ''I Bianconeri.'' Boven het logo van Juventus staan ook dit seizoen drie sterren, welke verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Op het midden van het tenue staat sponsor JEEP in het goud. Moederbedrijf Fiat is sinds 2012 hoofdsponsor van de club en dit contract loopt nog door tot 2021. De drie strepen van adidas zijn dit jaar op de zijkanten van het tenue geplaatst en zijn ook goud. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een witte V-hals en is de achterkant van het voetbalshirt overwegend wit. Alleen de bovenkant is uitgerust met de verfachtige, zwarte strepen.

Het Juventus thuistenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Ook de logo's van de club en adi op het broekje zijn goud. De kousen zijn wit met op het midden een gouden band en daarboven het iconische embleem van de club. De adidas strepen op de sokken zijn ook goud. De authentic voetbalshirts van Juve zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de adidas HtReady technologie. De tenues die de spelers dragen zijn nog lichter, vallen getailleerd en dit systeem zorgt ook voor de perfecte afvoer van zweet en voor ventilatie. De replica tenues bevatten voor het eerste de adidas AeroReady technologie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus thuisshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als  vanaf komende zomer gedragen wordt door spelers als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Rabiot, Costa, Bernardeschi, Chiellini, Demiral, Ramsey, Bonucci en andere sterren en check ook het 3e shirt. 

Juventus voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Juventus thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is hetzelfde als de tenues van afgelopen seizoen. Het thuisshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en € 69,95  oor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Het authentic tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen en is € 129,95. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe Juventus tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op de tenues dragen. Directe levering!

Bestel je Juventus voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of de Juventus fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

Juventus voetbalshirt 2020-2021

Juventus voetbalshirt 2020-2021