29 november 2019

Juventus thuisshirt 2020-2021 uitgelekt

Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2020-2021 is vandaag uitgelekt via verschillende Italiaanse websites. Als dit ook echt het nieuwe tenue van de club uit Turijn wordt, dan speelt Juventus in dit nieuwe tenue de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Allianz Stadium gedurende volgend seizoen. Het is overigens bij lange na nog niet zeker of dit ook echt het nieuwe voetbalshirt van ''I Bianconeri'' wordt. Dit voetbalshirt wordt namelijk pas medio mei/juni officieel gelanceerd door adidas en de Italiaanse kampioen. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Juventus tenue. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2015-2016.

Juventus thuis shirt en tenue 2020-2021

Volgend seizoen keren de zwarte banen weer terug op het Juventus voetbalshirt. Dit seizoen wordt het Juventus voetbalshirt gekenmerkt door het half-om half design. De rechterkant van het Juventus voetbalshirt is dit seizoen wit en de andere kant is zwart. Beide delen worden gescheiden door een dunne, roze, verticale baan. Dat verandert volgend seizoen. Het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2020-2021 is waarschijnlijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie verticale strepen over de body van het voetbalshirt. Deze strepen hebben zoals het erop lijkt de vorm van verfstrepen. Deze penseelstreken lijken populair te zijn bij het Duitse sportmerk. Ook het België voetbalshirt voor Euro 2020 bevat een design van penseelstreken.

Een ander kenmerk van het Juventus voetbalshirt voor 2020-2021 zijn de gouden accenten. Het adidas logo op de rechterborst is goud en hetzelfde geldt voor het Juventus logo op de andere borst, inclusief de drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de 35 Scudetto's van de club. Ook de drie strepen van adidas lijken goud te worden. Deze staan op de schouders. Of de gouden details een verwijzing zijn naar de trotse prijzenkast van Juventus, is niet bekend. Het tenue bevat verder naar verluid de zogenaamde adidas EQT V-hals. Deze toelopende hals is geïnspireerd door de V-hals die adidas veelal gebruikte in de jaren '90. JEEP staat komend seizoen waarschijnlijk ook weer op het Juventus tenue. Het contract met hoofdsponsor FIAT loopt komende zomer af, maar wordt waarschijnlijk verlengd.

Het Juventus thuistenue voor 2020-2021 wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie gouden adidas strepen. Ook de logo's op het broekje zijn goud. Hetzelfde geldt voor de kousen, die wit zijn met gouden accenten. Check hieronder de eerste afbeeldingen van hoe het Juventus thuisshirt voor 2020-2021 er mogelijk uit gaat zien. In mei 2020 weten we meer.

Juventus voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Juventus thuistenue voor 2020-2021 kun je dus ook pas vanaf de zomer van 2020 bestellen. De prijs van het voetbalshirt is dan hetzelfde als de tenues van afgelopen seizoen. Het shirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Directe levering!

Bestel je Juventus voetbalshirt altijd in DEZE WINKEL 

of deze SHOP