Juventus trainingsshirt 2020-2021

Vandaag is een deel van de nieuwe Juve collectie officieel gelanceerd door adidas, waaronder het nieuwe Juventus trainingsshirt 2020-2021.  Deze trainingsshirts worden door  de spelers en staf van Juventus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Champions League en Coppa Italia wedstrijden in 2020-2021. Bovendien wordt de trainingskleding ook gedragen in de laatste periode van 2019-2020.  

Grijs en donkerblauw Juventus training shirt en tenue 2020-21

Het lichtgrijze (door adidas ''Orbit Grey'' genoemd) Juventus  trainingsshirt wordt door de spelers gedragen en het navy blauwe trainingsshirt wordt door de staf van Juventus gedragen komend seizoen. Beide trainingsshirts hebben verder hetzelfde design. We bespreken het design aan de hand van het lichtgrijze trainingsshirt. De trainingstenues van Juve zijn dit jaar geïnspireerd door het Condivo 20 template van adidas. Dit betekent dat de trainingsshirts een brede, ronde hals hebben. Een ander kenmerk van dit template is dat de strepen op beide mouwen andere kleuren hebben. Op de linkermouw zijn de strepen donkerblauw en op de andere mouw zijn deze roze. De roze tint is geïnspireerd door de voetbalshirts die Juventus had bij de oprichting van de club. De club uit Turijn werd in 1899 opgericht en speelde in tot 1903 in lichtroze shirts met een zwarte das. In 1903 veranderde dit pas naar de zwart/wit gestreepte tenues. Een ander kenmerk van het Condivo 20 template is de iets hogere, ronde hals. De logo's van de club en adidas op het lichtgrijze trainingsshirt zijn navy blauw. Op het navy blauwe trainingsshirt zijn deze logo's wit. Een subtiel detail bevindt zich verder nog in de nek van de nieuwe Juventus training tenues. Hier is namelijk de naam van de club in het iconische clublettertype verwerkt. 

De Juventus trainingtenues worden dit seizoen compleet gemaakt door een marineblauw voetbalbroekje met aan de rechterkant roze adidas strepen en aan de linkerkant witte adidas strepen.De logo's van de club en adidas hebben ook deze kleuren. De trainingstenues van de Italiaanse grootmacht zijn dit jaar voor het eerst uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een betere vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingsshirts van de club uit Turijn en check ook hoe het nieuwe Juventus trainingspak 2020-2021 eruit ziet! 

Juventus adidas trainingsshirt bestellen

De Juventus adidas trainingsshirts voor 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen. De shirts hebben dezelfde prijs als eerdere seizoenen. Voor volwassenen zijn de trainingsshirts € 44,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 39,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 29,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Juventus trainingskleding altijd in deze winkel! 

of deze SHOP

Juventus training shirt 2020-2021

Juventus training shirt 2020-2021