Juventus Humanrace Pharrel WIlliams voetbalshirt

Adidas, Juventus en Pharrel Williams hebben vandaag ook een special edition Juventus Humanrace voetbalshrit gelanceerd. Dit voetbalshirt, dat door de Italiaanse kampioen de komende periode als warming-up shirt wordt gebruikt, is onderdeel van de speciale Humanrace voetbalshirts die adidas vandaag in samenwerking met de key clubs (Arsenal, Manchester United, Bayern München, Juventus en Real Madrid) heeft gelanceerd. De designs van de Humanrace voetbalshirts zijn geïnspireerd door opvallende voetbalshirts uit de historie van de club in de periode dat adidas kledingsponsor was. Bij het Juventus Human Race voetbalshirt vormt het Juventus uitshirt van 2015-2016 de inspiratie.

Juventus Humanrace uitshirt 2015-2016

Voor degenen die er niet bekend mee zijn; Human Race is de naam van de capsule collectie van Pharrel Williams bij adidas. Deze capsule collectie bestaat nu al een aantal jaar en bevat zowel sneakers als kleding. Op alle items in deze lijn staat de naam ''Human Race.'' Pharrel Williams en zijn designers zijn nu ook aan de slag gegaan met verschillende legendarische voetbalshirts en hebben het Juventus uitshirt 2015-2016 ook een metamorfose gegeven. Voordat we die metamorfose bespreken, stippen we eerste historie van het tenue aan. Het Juventus uitshirt 2015-2016 was het eerste tenue dat door adidas werd geproduceerd. Na jarenlang met de swoosh van Nike op de borst te hebben gespeeld, stapte de club in de zomer van 2015 over naar adidas. Het Duitse sportmerk lanceerde direct een opvallend roze uitshirt met op het midden twee witte en een roze band en aan de onderkant van de mouwen een roze band. Pharrel Williams heeft de kwast bij de hand genomen en het shirt opnieuw gestyled. Het resultaat is een ''gevlekt'' en ''painted'' Juventus Human Race voetbalshirt, waarbij ook alle logo's een speciaal design hebben. Het tenue bevat andere logo's dan we vandaag de dag op het Juventus voetbalshirt zien. Op de linkerborst prijkt nog het oude Juventus logo en op het midden van het tenue het logo van Jeep, de hoofdsponsor van destijds. De adidas strepen zijn in het zwart in ere gelaten op de de mouwen en het tenue bevat een ronde hals. Het design van het tenue is doorgetrokken naar het bijbehorende broekje. Dit short is zwart met ''geverfde'' adidas strepen aan de zijkanten en ook weer geverfde logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn roze met in het zwart over de lengte de naam van de capsule collectie.

Juventus Humanrace trainingspak

Onderdeel van deze special edition collectie is ook een Juventus Human Race trainingspak, dat door het keurkorps van trainer Andrea Pirlo tijdens de warming-up gedragen wordt. De trainingtrui is wit met zowel roze als zwarte details. De drie strepen op de schouders zijn roze en hetzelfde geldt voor het (nieuwe) Juventus logo op de linkerborst en de Human Race driehoek op het midden van de training sweater. Het adidas logo en een deel van de achterzijde van de training top is zwart. De Juventus Humanrace training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele accenten. De onderkant van de mouwen is uitgerust met duimgaten en de top bevat een hoge hals met een rits. De achterkant van de sweater is bovendien iets langer, voor de optimale bescherming. De trainingsbroek die bij dit pak hoort, heeft dezelfde kleurencombinatie. Deze is geheel wit met roze logo's van Juventus en Humanrace op de rechterpijp en een zwart adidas logo op de andere pijp. Zowel het voetbalshirt als het pak is gemaakt van een speciaal PrimeGreen polyester, een collectie gerecyclede high-performance materialen zonder nieuw polyester. Ook bevatten het voetbalshirt en het trainingspak de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de collectie, waarin we vanaf nu spelers als De Ligt, Ronaldo, Dybala, Morata, Melo, McKennie, Chiesa en nog meer spelers zien.

Juventus Humanrace collectie bestellen

De Juventus Humanrace voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De training top is € 89,95 en de trainingsbroek is € 69,95. Check ook de andere Humanrace producten van de Italiaanse club of andere merchandising! 

Bestel het Juventus Humanrace voetbalshirt direct in deze SHOP!

of deze winkel! 

Juventus Humanrace voetbalshirt

 

Juventus Humanrace tenue

Juventus Pharrel Williams voetbalshirt