1 september 2016

Denemarken en Hummel lanceren thuisshirt 2016-2017

De Deense voetbalbond en kledingsponsor Hummel hebben het nieuwe Denemarken thuisshirt 2016-2017 gelanceerd. Dit is het eerste Hummel Denemarken thuisshirt sinds 2004. Toen was Hummel voor het laatst kledingsponsor van de Deense voetbalbond DBU. Op 4 september zal het Deense nationale elftal in dit shirt debuteren. Dan nemen zij het op tegen Armenië. Gisteren lanceerde Hummel al een speciaal wit Denemarken voetbalshirt om dit heugelijke feit te eren. Dit shirt werd gisteren gedragen in de wedstrijd tegen Liechtenstein, waarin Feyenoorder Jorgensen tweemaal trefzeker was. Denemarken zal het nieuwe thuisshirt dragen gedurende WK kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op WK 2018. Denemarken neemt het hierin op tegen Roemenië, Polen, Montenegro, Armenië en Kazachstan. Hieronder beschrijven wij het design van het voetbalshirt.

Kenmerken Denemarken thuisshirt 2016-2017

Het Denemarken thuisshirt 2016-2017 is overwegend rood van kleur. Ook wordt het versierd met witte details. Het voetbalshirt wordt versierd met een ronde witte hals. De voorkant van deze hals kent een dichte witte v-vorm. In de binnenkant van deze hals is meerdere keer het design van de Deense vlag gedrukt. Ook de bekende slogan va de Deense voetbalbond DBU komt in deze hals terug: 'En del af noget større (Een deel van iets groters)'. Het shirt staat echter nog meer bol van opvallende details. Over de schouders zijn de bekende witte Hummel Trademark's zichtbaar. Bovendien bevat de uiteinde van de rechtermouw het bekende kruis uit de Deense vlag. Ook op de body zijn opvallende details zichtbaar. Rondom de borst en de onderkant van het voetbalshirt bevindt zich een print. De print haalt inspiratie uit de borstplaat die Viking's vroeger droegen. Holger Danske, een mythisch Deens figuur is bovendien gepositioneerd onderaan het shirt. De boodschap van dit detail is duidelijk; het is tijd voor winst! In de binnenkant van het shirt is dezelfde slogan gedrukt als die zichtbaar is in de hals. Het bekende DBU en Hummel logo komen respectievelijk terug op de linker- en rechterborst. Het Denemarken thuistenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een rood short en rode kousen. In dit tenue schitteren sterspelers als Jorgensen, Fischer, Eriksen, Krohn-Deli en Højbjerg. Check hieronder de foto's van het Denemarken thuisshirt 2016-2017!

Denemarken voetbalshirt kopen

Het nieuwste Denemarken thuisshirt kan je vanaf nu voor zowel voor kinderen als volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- De prijs van het Denemarken shirt voor KIDS is € 65,-. Laat bovendien je Denemarken voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van het land. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het shirt indeze officiële Denemarken STORE! 

of in deze DENEMARKEN SHOP 

Denemarken Thuisshirt 2016-2017

Denemarken Thuisshirt 2016-2017 2

Denemarken Thuisshirt 2016-2017 3

Denemarken Thuisshirt 2016-2017 4

Denemarken Thuisshirt 2016-2017 5

Denemarken Thuisshirt 2016-2017 6