Roda JC voetbalshirts 2021-2022

Roda JC en kledingsponsor Legea hebben deze week het nieuwe Legea Roda JC uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue spelen de Limburgers de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker uitwedstrijden in 2021-2022. Legea is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de aankleding van de selectie van Roda JC. Het Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van de club van trainer Jurgen Streppel. Vanaf dit seizoen is De Energie Bedrijfsadviseur Limburg de shirtsponsor van Roda JC.

Roda JC thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Roda JC thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar het basisdesign van het Ajax voetbalshirt, maar dan natuurlijk in de clubkleuren van de Limburgers. Het tenue bevat een brede gele verticale band over het midden van het tenue en is aan de zijkanten zwart. Ook de mouwen van het voetbalshirt zijn zwart. De band aan de onderkant van de mouwen en de v-hals bevatten een design van dunne zwart en gele lijnen, welke ook weer terug komen naast de brede band over het midden van het Roda JC thuisshirt. Het logo van Legea staat op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Bedrijfsadviseur Limburg prijkt op het midden van het Roda JC thuisshirt in het zwart. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn de twee gekruiste hamers uit het wapen van Kerkrade te vinden. Het thuistenue van Roda JC wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gele accenten.

Roda JC uitshirt 2021-2022

Het Legea Roda JC uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het thuistenue van het seizoen 1990-1991. Destijds was Umbro nog de kledingsponsor van de Limburgers en speelden spelers als Luijpers, Senden, Trost, Groenendijk, Been, van der Luer en Max Huiberts nog voor de club. Het Roda JC uitshirt is zwart en bevat een all-over print van diagonale ruiten. Verder is het tenue uitgerust met gele details. De V-hals bevat twee dunne gele lijnen en dit patroon komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Legea staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor Energie Bedrijfsadviseur Limburg prijkt op het midden van de Roda JC voetbalshirts in het wit. In de nek op de achterzijde van het tenue is een speciaal borduursel aangebracht. Dit betreft een retro logo van de club, welke gekenmerkt wordt door een cirkel met daarin de initialen van de club (RJC) en daaromheen een gele lijn waarin de naam van de club is verwerkt: Roda JC Kerkrade. Het Roda JC uittenue wordt compleet gemaakt door een volledig zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gele accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Roda JC uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Jubitana, Plfücke, Bouchoari, Joppen, Absalem, Vijgen, Vossebelt en nog meer spelers. 

De nieuwe Roda JC voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële Roda JC fanshop! 

Roda JC thuisshirt 2021-2022

Detail Roda JC thuisshirt 2021-2022

Roda JC uitshirt 2021-2022

Roda JC voetbalshirt 2021-2022