Roda JC voetbalshirts 2019-2020

Roda JC en de nieuwe kledingsponsor Legea hebben deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Kerkrade de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker gedurende 2019-20. Roda eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Eerste Divisie en speelt daarom dit seizoen opnieuw in de Keuken Kampioen Divisie. Het Italiaanse sportmerk Legea verzorgt vanaf dit seizoen de tenues van de Limburgse club. Legea volgt Masita op, dat sinds 2017 kledingsponsor was. Legea en Roda tekenden in april een contract voor de duur van vier seizoenen.

Roda JC thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Roda JC thuisshirt voor 2019-2020 is een combinatie van grijs en geel. De bovenkant van het voetbalshirt is grijs en vanaf het midden is het tenue geel. Ook de V-hals van het voetbalshirt is geel, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Legea staat op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor MASCOT WORKWEAR. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek nog een detail. Hier staat namelijk het koempellogo (de twee gekruiste hamers). De binnenkant van de hals bevat het oprichtingsjaar van Roda (1962) en ook de zijkanten van het thuistenue bevat een watermerk van het koempellogo. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/gele kousen.

Roda JC uitshirt 2019-2020

Het Roda JC uitshirt voor 2019-2020 is vrijwel geheel grijs. De bovenkant van het tenue heeft een donkerdere tint grijs dan de onderkant. Beide delen worden gescheiden door een witte lijn. Ook de V-hals van het tenue is wit. De bies aan de onderkant van de mouwen is lichtgrijs. De logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt bevat bovendien dezelfde details als op het thuistenue. Het uittenue van Roda wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijs/witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Roda JC tenues voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Engels, Paulissen, Werker, Dijkhuizen, Simakala en andere spelers.

Deze shirts kan je vooralsnog alleen in de online shop van Roda JC kopen. Of check andere voetbalshirts in deze online winkel!