Het is weer december, de maand waarin voor het eerst gespeculeerd wordt over de nieuwe uit- en thuisshirts van voetbalshirts van volgend seizoen. Vorige week is al bekend gemaakt dat Barcelona in zee is gegaan met een rijke oliesjeik in Quatar en voor het eerst in hun bestaan volgend jaar een betaalde shirtsponsor krijgen. Dit overigens tot ongenoegen van clubicoon Johan Cruijff, die deze actie onnodig vindt en volledig tegen de traditie van de club ingaat. Ook de Pink Soap bij NAC is al achter de rug. Tot groot genoegen van de supporters zal NAC volgend jaar niet in een roze uitshirt te zien zijn, maar gewoon in een zwart shirt, gebaseerd op het shirt, dat NAC droeg in haar beginperiode. Al enige speculaties en soaps zijn er achter de rug.

Eredivisie Logo

 

De speculaties zullen de de aankomende maanden alleen maar groter worden. Voetbalshirts.com vindt het daarom tijd de eerste lijstjes te publiceren. Vandaag beginnen we een lijstje van Eredivisie clubs en de merken die de voetbalshirts/ teamkleding van deze clubs verzorgen.  Hieronder is te zien welke merken de voetbalshirts en teamkleding verzorgen voor de Eredivisieclubs:

 

ADO Den Haag: Hummel
Ajax: Adidas
AZ: Quick
Excelsior: Masita
Feyenoord: Puma
De Graafschap: KWD
FC Groningen: Klupp
Heerenveen: Jako
Heracles: Jako
NAC: Klupp
NEC: Nike
PSV: Nike
Roda JC: Diadora
FC Twente: Diadora
FC Utrecht: Kappa
Vitesse: Klupp
VVV: Masita
Willem II: Masita 

 

Ongetwijfeld zullen hier volgend jaar veranderingen in gaan plaats vinden. Daarover zal voetbalshirts.com wekelijks berichten. Mocht  het design van nieuwe voetbalshirts bekend gemaakt worden, dan ben je ook aan het goede adres bij voetbalshirts.com.Dagelijks vind je op deze website de updates over de nieuwste voetbalshirtsts. Overigens willen wij deze LinkeBallen.nl 

bedanken voor het lijstje. Ook zeker de moeite waard om op deze website een kijkje te nemen!